Sunday, July 26, 2009

Sblm Midot Admit

Ku tunaikan pemintaan midot sebelum admit...dia nak tgk aku punye barang '10 inci' ....dan jugak boling ni...midot ko bgtau ek jenis apa bola ni...tq

x tanggal lagi tau plastik cover...ehehehe

moleh muat dlm beg ku..senang di bawa ke mana2...

BOLA BOLING....hadiah aniverseri kami yg ke5...aritu kami ada duit 100usd...so aku sajes duit tu tuko..beli hadiah aniveseri...so aku pilih bola, hUBby nak kasut..

beg boling..biasa je...takde yg troli lagi....xmampu...yg last sekali tu beg boling yg dah pecah..yg aku cite pecah sbb panas...
yg ni hUBby ku pnye...(jenis apa wei, xsmpt aku tanya hUBby)

yg ni bola n kasut baru dia....aku beli bola, dia amik kasut baru tu...cantik plak dari aku.. ish jeles ni

bola ku pink kaler tau...kasut tu udah buruk dan merekah pun..sbb lama tak guna...tokey kedai tu kata..elok pakai dari tak pakai..kalo tak pakai tu yg rosak....setahun lebih wei bersara...tgu baby ku besar..baru la aktif kembali...kasut pun udah buruk kan, dah lebih 3 thn pun....ni mmg kasut boling tau..bukan sport shoe..mcm je sport shoe...aku saje pilih design yg jauh skit dari tmpt boling...


9 comments:

midot said...

a) one of the reason kenapa nak beli laptop kecik ni, senang nak bawak gi mana2..cam aku klau kt umah guna streamyx..laju skit..tapi klau kt luar guna celcom broadband @ WiFi..

b) klau tak silap aku lah kan, bola ko tu jenis plastic..klau reactive cam bola hasben ko..tapi ko main apa?? straight @ hook?? klau straight ball cam aku, plastic pun ok gak..

~aSHa~ said...

aku straigt ball je...hUBby aku jenis hook...tak reti wei..takde skill lagi aku bab tu...ehehe..nanti bila ko dah abis bersara boling...leh ar kita main sesama ye...

.:Iz-AnN (",):. said...

aku buta boling ni...hehehe

*Miss Geli^ said...

acer aspire ni bagus, ada sarung dia sekali...

aku nyer letak dalam henbek sangat murbahaya...bole menyebabkan kecalaran serius..kekadang aku bungkus ngan kain jek..letak lam henbek..senang!

::jari nOj:: said...

ni nk cite laptop ke bola boling ni... laptop aku jaman british cap errmm cap ape ek nk ckp ni... xde cap kot... made in china... bola plak ade kaler kuning... lembut je slalu ktorg baling2 kt dinding pastu gelak2... ade gambo dora d xplorer... masa tu beli kt petronas...

~aSHa~ said...

nogha ada sleeve cover la..tuk laptop mini ni

umilia said...

wah..dah ade bola n ksut sndri..bestnye..aku n laki aku walaupun suke main boling tp takdela smpai nak mmbli sndri bnda alah tu..hehehe..gi pun jarang main pun boling ni..tp bile dpt main boling ramai2 tu sronok gak..best gak kan dpt wat lwn boling utk ex uitm jengka ni..hehehe...

umi airol.. said...

bestnyer ader laptop sendiri..uwaaa..aku ni bilalah lagi nak ader laptop..bola bowling jauh sekali ler nak beli..asyik sewa ajer kalau nak main..kahkahkahkah...nanti aku bley pinjam yer zidah...

~aSHa~ said...

aku n laki aku ni selalu main boling..masa bercinta lagi la...kasut udah lama beli...bola je takde..laki aku kasut je takde..bola dah berzaman..hingga ada satu tu pecah sbb panas letak dlm kete..itu 2nd ball dia ar....lia leh gak g main boling tuk ex uitm jengka kan...ko lah jd penganjurnye....

laptop tu dah wajib bagi laki aku..sbb dia keje luar byk guna wei..

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels