Tuesday, November 17, 2009

Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10


DATELINE 30 NOVEMBER 2009 (12 PM)

Bismillah,

wah mulakan dgn bimisllah jugak..sama la dgn penganjur...so tiba la masa lagi aku nak joinkan diri dgn contest2...contest2 ni menyengat sungguh hadiahnye...bak kata penganjur gambo pun mestilalh menyengat kan....

so lets check it out....

ha ni copy paste dari penganjur je...

Syarat contest :
Sila letakkan link ke blog ini. Pastikan nama yang keluar di bloglist kalian adalah Siti Sifir's Supernova Share-Out Space. (Pijah!! Cerewet nya ngko nih!!!)
Sila letakkan linkkan blog anda ke blog penaja Fitrah Cinta dan jadi follower Fitrah Cinta. Sila jengah ke sana dan tinggalkan komen tentang blog k.Sari di entry contest blog masing2.
blog ni tempat shoping tuk anak2 ye..sila la jengah...skrg ni ada promosi cloths diapers...sgt menarik dan berwarna warni..cantik wooo...tak caya sila klik segera...
Anak anda itu hendaklah perempuan, berumur bawah 3 tahun. Gambarnya hanyalah sekeping sahaja supaya senang untuk dinilai. Jangan risau, kami bukan nak cari calon menantu
Letakkan banner di sidebar...(kalau ramai masuk maka merata2 lah wajah Arwa ku kan kelihatan...ngeh he he..ops itu pun kalau ramai ek...) Sila abaikan banner yang ala kadar itu..kerana tuan buat contest ini sangatlah tak rajinnya nak mengedit gambar :P
Tolong beri tajuk Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10 di entry anda.
Tarikh tutup 30 November 2009 jam 12 pm (tengahari)
Sebagai menambah perasa, sila rajin singgah dan beri komen.
Mungkin ini caranya untuk merasuah saya... :P walaubagaimanapun biarlah gambar bertocang anak anda menyengat ye...( tocang budak ada sengat kah??)
Tinggalkan link anda dikotak komen di bawah.
Pemenang akan diketahui petang hari yang sama jika saya tak ada kesulitan lain insya ALLAH...dan jika ada peserta, kalau takde nak umum apa??

JOM TGK HADIAHNYE....

Hadiahnya adalah :

Hadiah pertama :
Baju gown Sarakids dan baucer di bawah (dah cuti sekolah kan..bolehlah kalian merendek...)
Voucher free n easy 3 hari 2 malam ke HONG KONG

Hadiah kedua :
Baju gown Sarakids & Baucer di bawah


SO JENG JENG..AKU PERTARUHKAN GAMBO NI WALAU TIME NI MY MDM MASAM JE...TAPI TAKPE...TONCANG JE ADA BAIK TIME NI..

ADA MENYENGAT TAK? UHUHUHU...

NAMA : MAISARA DAMIA BINTI MAZRI

UMUR : 1 TAHUN 9 BULAN

NICK NAME : BABY

5 comments:

ايزان عبداللطيف said...

aler...masam ar plak...kalu baby senyum lagiii menyengat...

LYaFRINA said...

ololololollloooo...mmg myengat toncang sara ni... ORANGE zahid lagiiiiiii... GUD luck yerr asha & sara...

.:fyzz:. said...

masyam pun masyam la baby yer..asal ada tocang..aku baru standby nk masuk gak..heheh dok2 under 3 years..pepun good luck :)

~aSHa~ said...

ibu izan -->time tu baby ngantuk..mama ajak p jamuan raye gak...dah ler tu ajak bergambo lak...ngantuk tau ibu...zalim tul mama ni...

lya--> tema kitaorg tahun ni oren..tu menyengat hingga ke tocang...

fyzz.--> hang amik la gambo pia masa bawah 3 tahun yg bertocang.....time snap gambo tu aku dah puas dah maisarah ni senyum..aler dia ni susah tau dgn org tak kenal nak senyum...jual mahal tul....tapi dgn kami anak beranak ok je...siap joget2 sambil tonggeng2 lagi

mrS May said...

najwa nk jugak!!!

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels