Monday, December 7, 2009

xde autopublish, sibuk LNPT

XDE AUTOPUBLISH (main point)

(susah kan kalo ada blog sendiri, "org lain bleh sound suka hati ar ini blog aku, umah aku" but me? pernah ckp mcm tu b4 ni...tapi arini aku ckp...suka hati ar blog aku, ada aku kesah <--- XPERNAH MANA2 NTRi sblm ni ada ayat ni...mcm 'org' lain buat....) geletik aku, TAK SUKA SUDAH, (dah le aku tgh byk keje, intenet slow...bila aku nak hilang tension sbb keje...TENSION lain dtg...TIMA KASIH KAWAN2 YG BUDIMAN) so tak perlu hipokrit... yg ni benarx² SENTAP dari blog yg aku 'terbaca' tu ehehe takde ar...actly aku sbnrnya byk mende nak cite..pasal aku n hujan dan pasal aku terbaca satu blog ni...sgt menYENTAP hati..perghhhh rasanye itu 2nd blog yg aku jumpa yg JUJUR tul cite hal kehidupan dia...maybe adalah di'cover' skit2...gile ape nak cite seme..takde privacy kehidupan la plak kan...so lepas baca blog SENTAP tu...aku terdiam...aku terpk2...huhuhu....adehhh sadish....ok full stop ttg blog tu...biar ia tersimpan di hati...lama2 hilang la keSENTAPan aku tu....eh blog tu bukan cite ttg aku tau..org tu pun bukan kenal aku...bukan aku sentap sbb dia kutuk ke apa tau...SENTAP ttg kehidupan dia...


so arini plak aku sibuk nak buat markah tuk LNPT pegawai2 termasuk AKU okeh...aku isi markah sendiri ni...bleh percaya tak bos ke aku ni? wei aku amanah wei..bos tulis dlm tu aku amanah tau...tq bos kerana sudi memberi kepercayaan sebegitu...i lap u bos...(kena la syg bos wei, majikan kan)


ermm gambar apa yg bleh aku selik kan ek.....

7 comments:

..nOj.. said...

pening kepala aku baca cite ini... xpasti apekah mainpoint nye... yg pasti chealSHIT...

ps : cite romen2 nk kna btau seme org eh?

Echa said...

sejak bila tukar identiti ni wei?? hehhehe... segan aku.. konfirm ramai baca ni wei.. hehehehhe

.:fyzz:. said...

sejak bila ko nak jadi pengarang Malajah playboi nih jidah.ish malu la aku wey..smbil senyum sipu2 smentara tangan menutup mata..(eww dpt bayangkan tak)..tuh la tuh tui kata nojah..citer romeng pun nak citer ek..tp kalau ada gambaq baru beh hahahahahaha..

iz-AnN عبداللطيف said...

tak lama lagi sure ramai follower dia ni weii...seme citer LUC ah jek ni...ishhh...

Echa said...

itulah kisah lucah gini cepat nye org komen..ahahahaha..kisah anak2 sudah tidak menarik perhatian kan....ahahaha lagi...

:p

@juera said...

alamak!terkezut adik mengREAD entry akak kali ini..(sambil senyum tersipu2 malu) eceh...

.:fyzz:. said...

musti fofular blog ko nnti zidah..komperem..

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels