Saturday, January 16, 2010

2 Pemenang Cabutan Bertuah MDM 2010 Part I

sticky mode 24 hours
*terima kasih kepada rakan yg tlg menguploadkan gambar ini*

maka pada jam 2 petang yg lebih2 skit...cabutan pertama telah dilakukan...maka pemenang untuk Cabutan Bertuah MDM 2010 Part I jatuh kepada...ecehcehceh.....


mereka adalah:
cabutan pertama yang dibuat oleh MDM2

...nOj...
(sila berikan detail anda kepada saya azrisha03@yahoo.com)


Cabutan kedua yang dibuat oleh MDM1


aSYa-LyA
(maklumat telah diberikan melalui emel, terima kasih)


sekeping Voucher untuk setiap pemenang..


gambar2 cabutan tidak dpt diupload lagi dirumah memandangkan pc sy tak dpt lagi membaca reader card kamera....nti sy mintak tlg rakan sy lagi....



harap semua bersabar untuk CABUTAN SETERUSnya...


*terima kasih kerana menyertai Cabutan Bertuah MDM 2010*

good Luck

salam
mama MDM



penyertaan masih lagi dibuka :

http://mdm7781.blogspot.com/2010/01/sila-berikan-nama-untuk-cabutan-bertuah.html

8 comments:

bella kornikova said...

ala..
xpe2..masih ade chance lg untuk next draw.lalala~

~aSHa~ said...

bella kornikova --> ok..terima kasih menyokong...insyaallah ada rezeki mu...ehehe

Asya said...

waaa.... dpt bjimba2 d gambang waterpark...
yiiiiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

TQ...TQ

~aSHa~ said...

tahniah..sila berikan maklumat Asya ye..

terima kasih atas sokongan..

pis to u...

ehehee

..nOj.. said...

dh dpt x info aku wei

~aSHa~ said...

info tu ko letak di part mana? tak dpt

lin_cute said...

zdah...aku ada kena wat apa2 lg ker.....ishhh tak payah tui nak menang ni....

Ummi Fitrah said...

rasanya dah tak semapt nk masuk, lain kali je lah....

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels