Sunday, April 11, 2010

ooohhh Facebook....

tapi kenapa di hati aku facebook tak gelemer gelemer jugak ek..hehhh

buktinye....

byk kan requests yg aku tak approve2 lagi..ehehehe...itu tandanye aku mmg jarang bukak fb dan jarang2 sekali meminati fb...uhuhuhuhuhu msg pun ada 25 tak dibuka..ahahah 24 friend requests yg aku tak confirmkan...kebanyakan nye tak kenal..so mcmana nak confirm kan...

kebanyakkan jugak request ttg farmville..ehehehe..sori ai tak bergiat aktif lagi berkebun di alam maya mahupun nyata....

22 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hihihi..
came la kite..
dulu rajin sgt main farmville.. =D
tp la ni malas la..
br ni kantoi, bigboss ato mesej thru fb.. rupenyer die pn skali main fb.. =D

LYaFRINA said...

hehehhehe... asha.. buka ar jugok fb.. sedap gok.. kdg2 klakor pon ada...

**bab2 farmville...fishville ..mafia wars n spesisnya pon lya x approve sebab... DOP RETI laaaaaaa.. heheheheh
kantoiiii

LYaFRINA said...

tp kan.. slalu b'FB dgn bos..klakor sgt2.. heheheheh

ardinihumaira said...

hehe.. dni siap non ado FB.. dulu tahun 2008 ado la.. 3 bulan terus pencen. sebab rasa friendster lagi best. tapi dah 3 tahun berFS, delete juga.. hehe... blog je hidup lagi...

.:fyzz:. said...

kt ofis aku nih baru ja block fb..aku pun dh kureng dh berjinak2 di arena fb..yer la kadang2 melalaikan aku jua..hhehe...kalau orng lain tatau la kan..aku pun sama..frends rekues ada seratus lebih..tp dh tak kenal aku malas la nk terima..tmbha2 yg lelaki..melainkan depa x schoolmate aku leh la..takpe zidah tak rugi pung..

@juera said...

same to me..x thu mna bestnya facebook ni..tp rmai duk gila2kn facebook ni skrg..siap ade iklan lam tv tuu..ermm nth la..i tgok bese je FB stkt ni..mgkin sbb ia simple laman sosial nk bangdingkan dgn laman sosial yg lain mcm myspace, tagged, friendster..tp stkt ni FB bkn di hatiku la..BLOG adalah hatiku..nyawaku..cewahh!!dlm hati ade TAMAN..^_^

Epul Azimi said...

akak ade fb rupenye,cam ni bleh la add...:)

Ain said...

akak pun dah lama tak berkebun kat fb....

aktif berkebun kat pasor jerk...

Mr Rulez said...

omak aii...pemes betui mama cun nie..
mama tanak buat fan sndri ker..mn tau mletop...;)

mamalieyna said...

samalah kita, byk tak approved request2..huhu..tak minat sgt ngn FB..jrang bukak..seminggu sekali ada kot! ^_^

tapi jgn taktau, ramai mmbr blogger, beralih arah ke FB..sudahnya sepi jer blog depa..huhu..sedih jer..

~aSHa~ said...

Leily --> pm kita pun ada fanclub kat fb ehehe inikan pulak bos leily...eh bos asha pun sama...ehehehee kat sini seme pegawai mcm berwajib plak...ohohoho

~aSHa~ said...

lya --> kat ofis mmg xleh bukak..kat rumah je..kat rumah nak udpate blog plak...kalo tak update bak kata sape tu..mcm nak demam je ahahahhaa

~aSHa~ said...

dni --> nampaknye dni nanti makin glamer..skrg rajin berusaha..teruskan usaha ye dgn blog dni tu...

~aSHa~ said...

fyzz --> sekurang2nye leh mengelakkan kita dari terus terkhayal dgn fb kan..aku pun takut gak terkhayal...aku ni kang fanatik skit kalo dah suka...tapi sib baik la tak suka sgt lagi...xtahu next time plak mcmanae...eheheh

~aSHa~ said...

@juera --> maybe fb ni ada aura tersendiri kot..mcm mawi ar...aura mawi....

~aSHa~ said...

epul --> kalo epul nak add guna nama epul..kenal la akak..kalo guna id lain...ohohohoh jgn marah kalo akak tak kenal ek

~aSHa~ said...

ain -->amboi berkebun kat pasar kena kuar pitih..kalo berkebun kat ladang kuar puluh...kak ain lagi hebat la gini...dari org yg berfb...ehehehe

~aSHa~ said...

mr. rulez ---> amboi dik oi..dari dulu asyik memuji je ni..akak ni x cukp pitih kecik atau besar...tapi bak la sini no maybank..ahahahahahaha

dik wei...itu berzaman punye org request..bukan dlm sehari dik wei...sape la aku (sambil nyanyi lagu amy mastura)

~aSHa~ said...

mamalieyna --> tak lama lagi berkubur la kot blog masing2..uhuhuhuu..seme dah addicted kepada fb...

Kniedaz said...

samala kita...dah malas nk buka FB..lebih seronok baca blog org hehe

gina marna said...

ai addicted to FB & blog too...ahaks. baru nak mintak tolong anto gift FV...huhuhuhu

miemiey said...

jom layan fb best tau....tak kenal maka tak cinta...

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels