Thursday, April 15, 2010

Roadshow again

wah kali ni aku tak cukup kaki dan tangan dah ni...
dah la roadshow ke satu je lagi negeri akan tiba..bulan Mei..
aku ni jadi ajk tuk bahagian jemputan, so sebelum event mmg la sibuk..sbb nak menjemput dan mengesahkan kehadiran lagi...uwaaaaaaa

nampaknye kena keje time cuti tapi tak leh claim OT la gini gaya...

2 pembantu praktikal arini sudah tamat sesi praktikal..

kira² nya aku ni mentor derang la..ahahah dan mereka protege aku...erk..gitu ke?

mereka student dari UiTM, course teknologi pejabat...kiranye mcm junior la...

so babai ye adik² ☻..nanti keje rajin²...jgn main blog ye...

ok mlm2 nanti ai singgah blog uols ye..balas kunjungan...bawak buah tangan bagai mlm ni..

sori...ada yg sempat reply komen, sempat la...mlm nanti ai sambung keje kunjungan....

14 comments:

sI tEDI said...

negeri mana tu?

.:fyzz:. said...

sabo je la jidah aku pun kena berkursus pada hari cuti gak esok n lusa..tulat..huhuhu

Siti said...

waaaaa...nak ke mana tu..busy la yer...takpe2..keja dulu

mamalieyna said...

hehe..bwk buah tgn best2 tau!..hikhik..

Shifa said...

wah dah ada template lah! dok dlm hutan plak gini..

ardinihumaira said...

bawak chicken chop kak! hehe

~aSHa~ said...

si tedi --> ke kelantan kali ni..ehehehe

~aSHa~ said...

fyzz --> tgh bersabar dan bersungguh2 ni..

~aSHa~ said...

siti --> jgn bimbang nti asha buat kunjungan balas ye....ke kelantan tak lama lagi

~aSHa~ said...

mamalieyna --> ok ok...segala buah nanti bawak

~aSHa~ said...

shifa --> ehehehe dari hutan baru kaler putih, baik kaler hijau ni..cool skit kan

~aSHa~ said...

dni --> tuk dni kena bawak sekor ayam panggang..byk tul akak kena lawat rumah dni ni...tak terkejar akak...cepat tul berlari

E.d.Y said...

mesti bahagia budak2 practical tu dapat mentor yg baik..hehe

~aSHa~ said...

edy --> ehehhe baik dan cantik kan (uweeeeeekk puji diri sendiri)

/nape la aku ni suka puji diri sendiri

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels