Saturday, June 12, 2010

Payu Dara panjangkan Usia Lelaki????????????????


"merenung payu dara wanita selama 10 minit mampu memanjangkan usia lelaki antara lima hingga enam tahun. Bukan jenaka tetapi itulah hasil penemuan sekumpulan penyelidik selepas lima tahun menjalankan kajian ke atas 200 lelaki tulen di Eropah. Kajian yang diketuai oleh penyelidik wanita iaitu Dr. Karen Weatherby di dalam New England Journal Of Medicine menyatakan renungan selama 10 minit sehari itu bersamaan dengan 30 minit bersenam di gimnisium."
apa korang fikir?
aku pernah baca kalo mengamalkan seks sihat(3 kali seminggu) dapat mengurangkan tekanan dan sebagainya...kerana mengeluarkan enzim enzim positif..
tapi ada yang berpandangan...kalo merenung payu dara wanita dengan cara begitu...
ehehehhehe anda akan pendek umur...
sbb? sbb anda dilempang bertubi2 oleh wanita itu...kecuali wanita itu bini anda..
dan kecuali wanita itu mmg suka tayang tetek dia...@ wanita gediks
eheheheehehe...

16 comments:

E.d.Y said...

hehe..nak tenung siapa punye yerk??

LYaFRINA said...

hehhehehe.. asyik kita j bg laki tgk.. kt y pompuan nk pnjg umur buat gane plok???

3x?????? hehehehehhee

Ena said...

hihihi..

macam2 petua ada ye asha.. hahaha.. mrmm.. kalo do tenung owang len punyer kompem la pendek umor kan asha.. ahahhaha.. saja cari penyakit la tu..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

eh, biar betol penyelidik ni..
ptt la ramai wanita zmn skrg suke tyg tetek die ek.. nak suh kaum adam panajng umo rupenyer.. hahahah
elok la tu, kalo tenung mcm gambo tu kalo x pendek umo, bisu terus rasenyer.. haaa kaum adam, try la cuba keberkesanannya itu.. :P

Anonymous said...

hish.. betol ke nie? mcm ajaran sesat jer??

kalo tgk isteri punya baru menyihatkan kot.. dapat pahala lagi.. hhohoho..~ <--ajaran sesat aku.. jgn ikut...

p/s;terpaksa jadi anonymous sebb terlampau malu.. (-_-")

mamalieyna said...

weeeiii mana ambik sumber piccas di atas tu..renung sungguh tu, kalo bkn isteri sndiri, harus la kena lempang n pendek umur ni....ekeke.. macam2x..

SuRayA^i. said...

heheh, suke2 ayat2 lps tulisan merah tu XD

Ringgo said...

betul .. betul.. betul..

LYaFRINA said...

sha... ada tag.. sila ambik yer:

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2010/06/tag-suka-suka-mengenai-anda.html

NUNU EERA said...

hahaha..nife info..

fikaryna said...

hehe..renung yg halal xpe..yg x halal..mmg nak kena penerajang..huhu..

{ e'mie } said...

betul tu zidah..kalau ader yang merenung macam tu, alamatnyer..pendek umur ler..kalau suami yang renung isteri, aku kira bley terima akal ler..so, mulai hari ni..meh kita sama2 berdiri depan somi masing2 tanpa baju untuk pastikan dier panjang umur..ingat..10 minit tau..aku takut kang lain lak jadik..kihkihkih..

Nurzairul Isma said...

hahaha.... sang suami tu leh tahan ke tgk 10 minit.. rasenye baru minit pertama dah lain dah jd nye...nak pjgn umo jadik pjg citer.. hahahaha...

~aSHa~ said...

ahahaah korang punye jawapan memasing buat aku gelak...eheheheheh mmg akan jadi lain...tak sampai 10 minit..kalo suami isteri la...

panjang cite jadinye kan.menanggung 9 bulan..

Ain said...

untuk yang bergelar suami jer la sesuai kan.....

yang bujang tu jangan mengada-ngada....

dunia wanita cantik... said...

huhu....the title too hot...
nk bg asben hot dgn kite punyeee...jom lyn ni....
http://www.corsetbeautiful.com/