Komen akan muncul...

teman² bloggers...aku cadangkan kita komen je sesuka suki hati kita di mana² walau rasa tak syok bila komen tidak dibalas atau pertanyaan tidak dijawab atau sebagainye la perasaan yg muncul...mood down ke kan.....komen je..nanti bila blogspot dah stabil, muncul la komen2 itu...
kalo mau balas kunjungan lihat sahaja pengunjung melalui nuffnang ye bagi pemegang akaun nuffnang la....atau di 'live traffic feed'
tata

Comments

FarhanaDr said…
Yeahhh!!!! Komen jek.. Heehee.. =)
mamalieyna said…
tu la..komen je kan..lalalala.. ^_^
zue @ annaleeya said…
huhhh.... masalah betul.. sakit ati...

betul tuh sha.. komen jer mana2...
zue @ annaleeya said…
nak test skali lg...

snang pulok komen... pening pening..!!
Shifa said…
nak komen sesuka suki hati..
lalalalalala.....
LYaFRINA said…
hhehehehe.. baguih.,baguihh..
dgn sewenangnya..saya main leave j komen kat sini...
kakchik said…
salam asha. memang hari ni blogger bermasalah sungguh.
oh ye ke Asha?
i igt blog x glemer ke hape, mmg x glamer pon..:P
blog mengalami masalah teknikal yup..
huhuhuh
Ena said…
betul betul betul.. ena setuju.. heheh
ardinihumaira said…
tu la kak.. dni rasa down juga sebab banyak autopublish hari ni.. ingat boleh la nak terkam buffered baru. nampaknya iklan nuff dah majuk :'(
Fieza79 said…
hehee...mmg tensen ari ni kan..? pe la problem ni kan.? meh kita reramai jampi serapah sket..!
~aSHa~ said…
ehehe thumbs up tuk kamu kamu dan kamu...aku akan menjejaki kamu kamu dan kamu...thanx ye...

Popular posts from this blog

PETUA UNTUK MENEGANGKAN PAYUDARA @ TETEK...

Senarai Hotel Sekitar Kemaman / Chukai Terengganu

aku telah diminta memeluk Kawan Pengkid