Wednesday, July 7, 2010

Setelah dijampi serapah akhirnya blogspotdotcom kembali pulih...


ha selepas komen terakhir dari fieza79 ajak jampi serapah.....akhirnya....blogspot kembali pulih spt sedia kala..tapi ada gak tak bape pulih...spt kat situ tertera ada 2 komen..rupanye ada 6 komen..

ermmmm takpe takpe...janji leh baca semua.....

thanx ye fieza jampi2....ai pun dah terikut puh kiri puh kanan ni..ahahahaha menjadi plak jampi tu....

suka plak terima komen yg 'suka suki nak komen apa'...ehehehe takde kena pk pk kan.....syok la jugak sekali sekala... leh cuba lagi...

ok pagi2 buta ni (1.45 am) tak dpt dah nak 'jalanjalanblog' sbb mata nak tutup dah ni....

kepada yang dah letak komen2 ni..insyaAllah 7 julai ai free...rabu selalu free skit..ehehhehehe..7 taun dah keje...7 taun jugak suka hari rabu...ehehehehe sbb bos meeting..

sblm tu nak wish hepi anibeseri nOj....070707....ermmmm dah 3 taun dah ko melayari bahtera merdeka......lagi 2 taun genap ke FASA 1.....ehehehe....semoga terus terus bahagia ye teman....

tarikh ko tu selain mudah diingat....aku mmg akan ingat walau dah 3 taun berlalu...

'tragis 060707...uhuhuhu bersaksi kan AlQuran....seorang lelaki telah bersumpah demi keluarga dan dot dot dot.....hanya yang Esa lebih mengetahui...'

peringatan tuk si dia....next ur turn...dont wori...dan jgn lari2...hukum karma akan tiba tanpa diduga....
(rasanye dia tak baca kot...maybe dia tak tau blog aku...tapi dia ada kawan penyampai yg bleh disampaikan kot.....uhhuhuhuhuhu)

adakah angka 7 itu ong bagi aku?

ok selamat ber'mood' blog kembali...

*dis is autopublish*

15 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

citer atas aku paham..
yng bawah tu memagn aku tak paham...

LYaFRINA said...

asha..lya ingt pulih doh.. dok brape nok sihat lagi laaaa..
sbb lya try check n3 lain.. komen hilang.. y ada just komen y lya reply tu.. kat n3 fatisha.. aiyooooo!!!

~aSHa~ said...

izan...eheheh tak kena tajuk ye? ekekeke

~aSHa~ said...

lya --> lor ye ke...ingat kan kembali sedia kala...kena tambah lagi la jampi serapah ni...ehehee

E.d.Y said...

rasanya xelok lg..walaupun comment dah leh nampak, tp comment2 lama kat entry lama tiba2 ilang...kat situ tulis ada 40 comment, tp tinggal 13 je..aduii...

Sharinginfoz said...

memang tension semalam nasib baik dah ok kan, apa lagi pakat2 komen

Hadiah From Chiang Mai, Thailand

Shifa said...

tak ok lg la.. tulis 5 komen tp klua seketul jek.. kuat sket jampi tu asha..
nak tumpang kat sini wish happy anniversary utk noj jugak..

~aSHa~ said...

edy, sharinginfoz, shifa --> a'ah la ada yg tak bape nak molek lagi..nampaknye kena pangey bomoh yg lain la plak....ahahahhhaa..

..nOj.. said...

thanks for d wish. hehehe. tarikh yg senang di ingat kan.

Fieza79 said...

hehee...sket sebanyak jampi serapah menjadi walau tak pulih sepenuhnya...

mslh yg sama berlaku kat komen box fieza...komen tak kuar suma...

zue @ annaleeya said...

eh sha... semlm akak pggil bomoh ujan hape... bomoh ujan bulih ker???? belasah... hahahah!!!

Zura said...

harap2 nbor 7 ong lah...hehehe...

siap berjampi-jampian plak...menjadi jgak jampi tue..

iman said...

blogspot memang ada prob eh sekarang?semua orang pun macam tu..eh,nuff pun same ade prob jugak kot..

ardinihumaira said...

hehe... kena jampi dah dia..


p/s: kak nanti dni free dni try design tau. sekarang kena khatam 6 buah buku untuk siapkan esemen cik abang sayang.. dni ngah cuti.. sian dia tak sihat.. dni buatkan esemen dia. bagus tak dni? hik3.. saaaaayang deen ;p ---> mintak upah baju raya lalalala

fikaryna said...

huhu..nasib dah pulih ek..lain kali leh jampi lagi..hehe..