Tuesday, August 24, 2010

Lemau Betul Apa Yang Dihajati Tidak dapat²

beberapa hari ni puas aku cari, belek, usha sana sini sinun, baju di bawah...

osh kosh baby T, 3 years -- i love dad

tuk abg danish, aku dah dapat beli kat ismaniaga.blogspot.com tempoh hari.... i love mum...tuk baby je tak dpt lagi....

ada sesiapa yg boleh tlg aku? baju nak buat raya ni..ehehehe ni je la baju yg ada ni...ehehhe..kalo takde...takde la baju raya tuk baby aku nanti kot.....

so kepada sesiapa yang tolong bagi link untuk mendapatkannya...aku bagi 5 bintang....bintang dah la..duit raya ke, baju raya ke biskut raya ke...akak ni tak mampu nak bagi...moleh cenggitu?

(sbb tu la blog tak berupdate...lemau)

20 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

aku tak pat tolong...sori ye...

~aSHa~ said...

izan --> bukan ke ko rajin tlg member2....sampai hati kamu

en_me said...

x dpt me nk menolong.. uhuhu

~aSHa~ said...

en_me --> takde baju raya la nampaknye taun ni...

..nOj.. said...

ko beli je tshirt kosong. pastu print sendiri

~aSHa~ said...

nOj --> sob sob sob..sampai hati kamu buat anak aku begitu....anak akunak raya jugak

MRS. K said...

link blogshop baby banyak tapi tak tahu la yang mana jual tshirt sebegitu rupa! kalau ada, mungkin dah sold out! hehehe...

Fieza79 said...

fieza lg la tak tahu..huhu kiut la baju tu...nk jugak..!

~aSHa~ said...

Mrs.K --> eheehehe lupa plak den nak kabo...byk yg den jumpa mmg sold out...lupa tul nak bgtau..bukan tak cari..dah cari....

~aSHa~ said...

fieza79 --> jom sama2 cari....

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sabo cubalagi kak

kella said...

ala... tak dapat nak tolong ni.. tak tahu kat mana puler.. hmm.. :)

Sitisifir10 said...

hhohoho...emak nya pakai apa? ai leb hasben gitu?? :P

mamalieyna said...

oooh taktau nk tolong! eina pun jrg beli online..huhu..mesti ada tu..^_^

Zura said...

pnah nmpak sarung kaki baby ade tulisan cm tue...comel je tgk...

Nurzairul Isma said...

Asha...insya Allah..klu sy dpt nnt, sy gtau ye...one more,thnx laaa promite skali blog saya tu...hehehe...

.:fyzz:. said...

yer cik zura..sarung kaki i love mumy n dady sya dh siap beli utk baby yg bakal deliver tak lama lagi..
wey zidah..sempoi ja kan baju tuh..lawo..tp aku lgi la tak dapek tlg..hatta izan pun tak dapek tlg..hehe..
sweet je msti comey baby n danish kai nnti..ada lebey pos kt aku gak yer..hehe

Ain said...

pernah nampak baju camni tapi lupa pulak link yang mana satu....

huhuhu...

Nem0 o0h Nem0 said...

cantiknyer bj ni.. utk org tua xde ker?haha

ardinihumaira said...

dni nak yang ado tulis " saya belum kawen, jadi kasi saya duit raya" miahaha