Sunday, September 5, 2010

Contest Vaseline


wah menarik untuk para bloggers......ada contest berbentuk 'entry post'

so kawan2 apa tunggu lagi...aku tau korang sangat2 berbakat dalam bentuk penulisan kan kan kan....
hadiah2 nye wang tunai dan produk vaseline.....wah bestnye....
dan 75 penulis entry / blog terbaik akan dijemput ke party nye..
klik SINI untuk maklumat lanjut


8 comments:

sharinginfoz said...

good luck

LYaFRINA said...

gud luck sha.. lya pon ingt nk join gak nanti..

kalo ada idea bunga2 dlm kepala.. blhla... nk mgarang kna imiginasi sket

kakchik said...

salam asha. memang menarik sangat tapi taknak join la sebab nak kena kongsi gambar kulit huhu.

penjejak maya said...

salam,

saya x layak masuk hehe..

E.d.Y said...

xberani nak masuk...macam xpandai je nak buat entry mantap2.

ardinihumaira said...

dni teringin nak join :D

umilia said...

bestnye hdh2 yg dorg bg..tp tak pndai la nak karang2 ni..huhuhu..

..nOj.. said...

tula. aku kalo bab2 mengarang tuk kontest ni, tetiba jadik blank plak. hahaha