Wednesday, December 1, 2010

bila ada ruang, huarggghhhh...ah tak tahan..

sekarang ni...jadual mmg berubah2....dan ikut keadaan juga cuaca

arini ptg jam 5.30 tak jadi nak buat latihan netball..sbb masing2 penat dah buat latihan bola tampar (aku dok join)...jadi balik umah arini, masa dok layan anak2 kat umah...terasa mengantuk yakmat...alahai...masa maghrib nak baca sehelai ayat alquran pun dok dan dah...kalo idak...lepas je game netball terus ke bilik air..urus2 apa yg patut..dpt la duduk di sejadah lama skit...ni kalo dah terasa mengantuk dan terlelap maknanye badan pun lemau....

btw aku bukan keje kat kementerian sukan ye....cuma kami ni bila dah terluang gini nak praktis la tuk sukan tahunan atr kampus di malaysia ni...jadi tu yg tiba2 jadi aktif bersukan lak..ehehe keras dah pegerakan2 ni...ceh mcm la dulu terror sakan...bukan pernah jadi atlet pun (lgpun sama je aktiviti ini dan aktiviti di blog..ehehe mean di luar bidang tugas kan?? cuma beza nye aktiviti maya atau real)

harap2 dlm masa 2 minggu ni asyik bersukan je...dapat la kempis kat tang perut ni..tak sabar nak tgk result nya...ehehehe...tapi roti gardenier +milo jugak coklat tetap ada...itu tak leh tinggal..haihhh cam tak menjadi je..


--------------------------------------
tadi dpt sport bra baru, hUBby balik dari KL hadiahkan sport bra ye..bukan bra kaler hitam atau merah......kat sini nan ado ar...ehehe tiba2 bgtau yg ni plak...

'just wanna share'
cuma nak share la kat kawan2...kalo nak bersukan kita ni org perempuan elok la pakai sport bra ni bersama2 bra ye...molek skit goyangan nye...alalalalala...walau kamu bersize S, tapi bila aktif gini, (aku buat kajian ringkas ptg tadi  semalam,) mereka kata sakit tau..aku ckp..aku yg size 'rahsia' pun dok rasa sakit dan bleh gerak @ menari aktif dengan confident sbb adanye sokongan sport bra ni...

13 comments:

ardinihumaira said...

wah...
nak try gak la beli sport bra :D

*Miss Geli^ said...

lama gile aku tak bersukan....lambat lagi la baru bole bersukan ni

~aSHa~ said...

dni --> ha kalo aktif sukan mmg kena beli..

~aSHa~ said...

miss geli --> ko tgh taun..aku hujung taun..

~ yus ~ said...

sure lepas ni asha bertambah slim...:)

Sitisifir10 said...

huhuhuhu.....zaman bersukan dah berploh tahun ku tinggalkan...apetah lg nak berbra sport :P

@juera said...

i pon pkai sport bra..=D

~aSHa~ said...

~yus~ --> ehehe amin..

az rina a.k.a jaijina said...

ektip ye asha bersukan segala..rina ni pas sekolah, tinggal habis dah sukan² ni..agaknye kalau nak shoot bola pon dah terbabas agaknye..tak pon badan kompom sakit²..

umilia said...

aku tak pnah pun mggunakan sport bra spnjg idup aku..hahahaha..

Ena said...

huhu.. nan hado la plak.. ishh!!

Ayuraza said...

wahhh..kalo game tak pernah pkai sport bra pn..main taram je..

terusss earthquake..haha
cik abe spoting sungguh...muahaha

cheqna said...

oo baguh r gitu
kena cari etek r
eh jap..tapi cheqna main sukan ke??
hahahahaha