Tuesday, November 29, 2011

lampin pakai buang....

Selamat pagi semua....

--------------------------

arini bukak topik dengan lampin pakai buang dulu..ehehhe
sekarang ni suka dan berkenan pulak dgn design baru lampin pakai buang Drypers, comey2
tgk kat bawah ni..yang latest...actly kami bukan pengguna tegar drypers...tapi rasanye lepas ni terus melekat la kot...sehingga bontot nya boleh muat dgn Cloth Diapers, Lampin Moden
 nak tahu peket mana yg design baru...ada tertera di luar bungkusan...
 yg huruf ABC takde tuk size M..maybe size L nanti ada kot...
 I Love Mummy kat bahagian bebird dia...
I love Daddy kat bahagian po po dia...ehehehhee kalo berak...bitau I love daddy ye

sebelum ni yang ni...warna biru dan putih...corak sama

sebelum ni kami pengguna tegar huggies...design nya sama dari MDM1 - MDM3..tak ubah2..


 masa adik baru lahir..aku beli kan Mamy poko...masa ni pun suka corak dia yg pelbagai..sempat amik gambar tuk 2 corak ni jer..actly ada byk corak...tapi skrg ni lebih suka yg drypers tu la

13 comments:

{ e'mie } said...

elok ke zidah drypers ni..aku nak tukar pampers bebi nih...pet pet cepat sangat bocor nyer..belum 3 jam lagi..dah basah baju n suar bebi..memang kena tukar satu malam tu sampai 3 pampers...aduhai...

mummy_ayu said...

Ayu pun berkenan...beli gak hari tu..tapi more ti huggies la sbb senang...pants kan..memang suka tgk corak2 baru tu..comels sangat..

Anne said...

ai pun pakaikan my baby Drypers - dr.drypers soft(for baby) to wee-wee dry & skrg pakaikan bb drypantz.

.:fyzz:. said...

Yes..yes..cantik sngt..aku pun suka pakaikan safiiy pampers drypers printed gini.sngt cute mute kan...:)...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

comelnyer...
errkk, saiz tu my alya da tak..
hehehhe

ieda said...

boleh tahan kan dik
dulu anak akak pakai drypers .. skrg nie dah pakai mummy poko sbb zahrien dah besar kan ..
pakai malam je :)

Ardini Humaira said...

dni dulu2 lampin kain tu je hehehe

LYAfrina said...

eyhh ada lg ke pampers ni..limited edition j kan..aritu nk beli dh xde..balik ke packing lama dah.. ada y beli dpt skali dgn baju dia..cun...

lya beli byk kali asyik dapat y abcd & 1234 je.. xpnah dpt y love mummy/daddy tu..

..nOj.. said...

dah abes kan spesel edisen ni. sbb aritu time nk beli dah takde printed ni. kuar yg free tshirt plak. aku pun terpengaruh ngan design ni. terus bli aritu. tp skang ni sejak dik isy buas sgt ni, dah tukar pakai pants plak

mamalieyna said...

corak pd diapers pun bleh pengaruhi kita tuk membeli kan..hee~ eina dl guna petpet, tp skrg maintain dgn drypers..sbb comel design dia..hee~

♥cikmOt♥ said...

aku dah beralih kepada hey baby...sebab ni jelah yang ekonomi bagi aku ibu beranak 3 ni...huhu...

gina marna said...

mmg comeii2...irfan pakai ABC punye..bila la leh berenti pakai lampin nih..

bee2312 said...

ya allah comelnya pampers tu...limited edition ker tu? sempat lg ker bee nk rembat satu?