Monday, December 19, 2011

Kala tension, kala boring, kala sedang memikir sesuatu

aku kalo nak hilang stress ke (stress tu normal bagi seorang manusia...kalo takde perasaan stress gile namanye...tak caya search la) aku suka buat mende yg mengkhayalkan spt lipat kain atau main game di atas...uhuhuhu dulu kemain marah papa mdm main game ni...skrg aku lak jadi hantunya....

stress wei jaga anak2...skrg ni rasa penat berganda2 lak...ntah la apa yg bermain dlm fikiran aku skrg ni...cuma bersabar je..dan cuba sesuaikan diri dgn situasi baru...tadi aku dah taip panjang..tapi aku tak jadi publish...aku rasa mcm merapu sungguh apa yg aku ckp tu...jadi baik aku diamkan je dari aku cerita situ sini..byk keburukkannya nanti......ehehehe jadi lebih baik diam....dan biar suami je la paham apa yg kami alami..maklumla susah nak sesuaikan diri dalam keadaan sesuatu yang baharu..begitu jugak korang kan....

tapi korang jangan anggap aku maksudkan kehadiran org baru dlm hidup kami menyusahkan..owh itu tidak sama sekali...kami sangat2 bahagia dgn kehadiran beliau...dia la yg menceriakan kami...suka senyum2, gelak2...alahai adik...dia tau mama tension dgn abg n kakak yg menyepah tak abis2...penat mama wei...

jadi jalan terbaik MAIN GAME jom..ehehehe time keje pun kalo rasa aku tak leh nak kawal perasaan terbuku di hati tu..aku main game...tapi janji keje siap dahulu...mati aku kalo bos nampak main game keje tak siap..ye la...komputer aku ni terpampang nampak oleh dia sib baik pintu dibuka...

sekian terima kasih...zombies sedang menunggu...

9 comments:

cheqna said...

PERNOH TIDO KUL 3 PAGI GARA2 KETAGIH MAIN GAME NI
HAHAHAHA

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

hahaha, sha.. sama la..
time stress lely lyn game gak,
la ni duk lyn angry birds!
dulu duk men dinner dash, khatam!
abes level dh!

game zombie plant tu my laya suke ngat!

♥cikmOt♥ said...

situasi kita sama...dan mungkin berbeza...

@juera said...

rmainya pmnt game zombie skrg..seb baik ai bkn pmnt game tegar..huhu

ayang said...

hehe pstu bila dah tahap master n dah keboringan jugak.. biar jek la hantu tu makan bunga, senjata n masuk umah.. haha

eLYies said...

http://www.elyiesazlin.com/2011/12/16/jom-join-sempena-pengaktifan-link-baru/#comments

sudilah join contest elyies ye

gina marna said...

dah lame x main game...dulu ketagih farmville...hehe

~aSHa~ said...

ehehehe betul kata anda semua....

kalo ketagih dah dan dah master...eheheheee kita main guna nama anak plak..ehehehehe....kak gee kamu nak tak game ni...

pernah gak lewat tido gara2 syok main game ni...tapi selalunya anak la minta mainkan nama dia..sbb anak dara tu tak bape pick up lagi pegang mouse klik laju2...anak teruna tu dia lak ajar kita....

aiDieNa said...

Weh.. situasi kita sama lar pulak.. akak mmg ketagih main game nie.. memuler dok tengok jer hubby main... sedar tak sedar akak main sampai dah abis.. jmp zombie robot yg besar.. kehkehkeh..