Thursday, March 22, 2012

Sudah Keluar....

Semalam ptg...tgk kat mulut adik...giginya sudah keluar, sebelum2 ni perasan dah..gusi tu mcm lain jerk..mcm akan akan keluar je gigi...tapi tak keluar2 lagi...tapi smlm dah nampak dah putih2 tu..

suka kemain dia..bila kita ckp...'yeay adik dah besar, leh makan mcm2'..

suka tau budak kecik ni kalo kata dia dah besar....

maybe dia imagine leh makan2 ayam mcm kakak n abg buat...maybe dia fikir dia leh gi main2 kat luar





dan semalam jugak...lutut nya dah mengorak langkah (dia dah merangkak) mean dia dah angkat lutut untuk move ke depan..dengan perlahan2 dia buat..

adik owh adik...cepatnye kamu ni nak tiru abg n kakak...sabar la dik..nanti dah takde adik kecik dlm rumah.....sob sob sob.... how time flies ...sedih ooo bila anak2 dah besar...

9 comments:

♥cikmOt♥ said...

tunggu gigi adik iris plak...hehehe

intanloveamir said...

salam kenal....comei jer..anak ke-2 sy pn bru npk putih2 nk kuar gigi bwh...

cheqna said...

kwn2 cheqna hok ada anak kecik sokmo kata kan besh kalau anak2 ni kecik je x beso2..maknanya kalu umur 2 tahun gok nok umur 2 tahun okmo la

L said...

huuu. alo comelnyer... dah tumbuh gg c kecil comel..=)

jom tambah ilmu sikit..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/turunnya-nabi-isa.html

Fieza79 said...

aloloorr comel dh tumbuh gigi..aduhh sakit la nenen nanti huhuu..

.:fyzz:. said...

cepat nya adik dh tumbuh gigi..dia darwisyh dh 6 bulan kan..
safiiy ammar..masa setahun baru nk ada gigi..heheh
tuh la jenuh la dia ketit nenen ngan gigi nnti..cam safiiy ammar la..riso mak..:)

GreenJade said...

alela somelnye dia...ngeri lak bila dah kuar GG nih..hehehe

LiErOSe~QiEmi said...

eqal blom tumbuh gigi.. klu dah tumbuh nanti haru laaa, dia suka tarik2, gigit time minum susu

fiezaradzi said...

sedih, tapi dalam masa sama seronok tgk anak2 membesar,, kan..