Thursday, April 5, 2012

koleksi


hobi sy  mengumpul payung2...tapi ada yang tak berapa nak memahami hobi sy...
sedih oooo kalo ada yg tak paham...ke kena tulis..kat situ 'ini koleksi untuk hobi sy'


12 comments:

@juera said...

hobi seseorang mmg tak sama..lps ni klu hujan bleh pg umah k.sha pinjam..tak pon bg trus..hehe
:P

~aSHa~ said...

bab yg pinjam dan bagi terus tu yg luluh hati seorang penyimpan payung...

ayang said...

baru dpt payung strawberry ni.. rasa nk makan jek payung tuh!

LYAfrina said...

alahai....byk sungguh payung asha ni..

♥cikmOt♥ said...

aku paham...cam aku hobi aku mengumpul sampul duit raya...nanti ada payung cantik aku kasi ko ek

bunga_rose said...

wahhhhh banyak tuuuuuu... mesti ada tempat khas simpan koleksi ni kan..

beli payung avon kak, lawo2...

~aSHa~ said...

dik tu bekas belakang anak tu khas tuk payung2...

payugn2 akak byk dah dikebas..ehehehee

Fieza79 said...

best nya tgk mcm2 jnis payung ada...kat umah kdg nk cari 1 payung time ujan pun ssh..kat mana2 je anak2 letak...

ni kira di 'haram' kan guna la ni even emergency case..? heheee..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

sediakan byk payung sblm hujan la ni.. heheh

psst, dlm bonet keter tu ada brape??

Cik Cura said...

Yg budak kecit baju pink model payung ke kak? Hihi

GreenJade said...

wow sis byk nye payung..meriah..

sy dulu pun pggemar pngumpul payung..tp pas pindah rumah..byk yg hilang ntah ke mana trus tersentap nk meneruskan hobi tu..tp still suka simpan sket2 hehehe

.:fyzz:. said...

akuu suka hobi hang nih..nmpak unik..hobi aku la tak terhad..aku suka kumpul keychain, keronsang(nih kira hobi gak kan..hehe)
tp lawo2 la payung hg nih..msti kalau avon kuar payung hg beli kan..