Thursday, June 28, 2012

Tablet utk anak-anak / budak-budak

sedang menunggu barang ni sampai..tak sabar rasanya...tp minggu ni tak sempat dah sampai...next week la jugak...



kalo idak anak-anak asyik la berzikir di telinga ni nk main game di hset....dah puas main di laptop....
dah la bateri cepat weak...

murah tak kalo rege tablet di atas just RM250 termasuk cover....

 ini hanya ada Wi-Fi sahaja tau...tak leh masuk simkad (call)

(Designed in US, Made in Taiwan, Not China Product)

  • Real 2.3 / 4.03 Ice Scream Sandwich (ICS Upgradeable)
  • ARMv6 1.2 GHz(OC, Designed in United State) Processor
  • RAM 256MB + 4GB Memory
  • Sensitive Resistive Touch Screen
  • 1 X  USB PORT Adapter
  • Support RMVB Movie (All type format, Never said this format video cannot play! Yeah!)
  • Support and Play 2D/Mini Games Smoothly
  • Support Multi-touch
  • Super Loud Sound
  • Grade A High Capacity Battery 2200mAh
  • Support Huawei 3G Broadband Modem
  • Support Wifi / Wireless b/g/
  • G-sensor - Gravity 4-Dimensional
  • HD media playing and multi-tasking



ADA YANG BERMINAT??

 

 

9 comments:

eima said...

murah la brand taiwan ke ni ???
kat KL pun lebih kurang 350-400 gitu ....brand m'sia RM450....sama la features die

♥cikmOt♥ said...

kebetulan haris nak p penang hari ni...aku suh dia p jenguk kedai ni...nengok depan mata puashati sikit...hehehe

ieda said...

aah murah
tapi leh tahan lama ke dik
risau cepat rosak huhuh

~aSHa~ said...

tau la tu tahan lama ke tak..sy sdg menunggu ni...harap tahan lama la...anak pun main dok la ganas sgt..kalo takat main lukis2 dan angry bird...masih sy tgk dlm kawalan la...walau berebut2..ehehehehehe

bunga_rose said...

tu laa.. semalam tengok kat wall fb cik mot tu... cam nak beli gak je rasenye hahah..

mamalieyna said...

murahnye...mmg tgh usya2 tab camni jugak..herm..menarik~

Anonymous said...

blh sy tau awak beli dkt mna?sgt murah :)

~aSHa~ said...

beli dgn kwn

LYAfrina said...

buatan taiwan mmg murah kan... lya pakai hp cikaiii jooo