Monday, July 16, 2012

hollaaa.....terima kasih nuffnang...


jangan sesiakan BE yang ada. (walau sedikit jerk wang yg kat current tu)..
jadi saya akan bermula serius kembali dengan blog..(ye la tu)...
maaf yer tak dpt nak reply soalan2 berkenaan tablet dan sebagainya yang lain....(akan cuba gi ke blog tuan/puan reply soalan)

bulan puasa ni insyaAllah free sedikit dari bebanan tugas....
ptg ni akan cuba ziarah menziarahi...

selamat aktif kembali...

8 comments:

imie fatiema © said...

Besh dpt BE kan, skrg byk dpt BE tapi CPC kempen sket la pulak..

eMMe said...

hye Asha.. how are you?

masyuk tu nampaknya, heee!

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

selamat kembali...

psst sha, ade tau tak post kosong N17 kat intim r else kat kemaman,
mau tukar laa...

~aSHa~ said...

imie --> tu la kalo pengunjung kurang..kurang dpt...ehehehe

~aSHa~ said...

eMMe --> hi dear...fine tq...ehehe adalah skit2

~aSHa~ said...

Leily --> dear nanti sha usha yerk...intim doh takde...

♥cikmOt♥ said...

untunglah...jaki aku ni...nuffnang pilih bulu...sobs...

~aSHa~ said...

cikmot --> aku bulu perang..