Wednesday, January 23, 2013

Hari Gaji + Bonus

Sangat sibuk org gomen arini.....bayar itu ini...nak online maybank ke cimb ke atau yang lain..mesti jem kan...kebiasaan aku akan lakukan bayaran2 pada hari berikut selepas gaji nye...sbb jem..tapi oleh kerana ada main kutu dgn kawan2 yg jauh...kena guna online...so on juga arini...ada juga nak bayar brg2 nak niaga kecil2an....so mcm2 urusan la arini kan....korang bagaimana arini? sibuk jugak ke??



bayar tadika dan pengasuh terus arini.....selesaikan semua2 dulu...baru nak soping2 ke...ehehehehe keperluan dapur pun utama juga...susu anak bagai...

8 comments:

Cik Cammy Lia said...

skjp je kak nmpk duit byk...skrg ni duit dh beransur-ansur menjauhkan diri dari sy hahaha..

♥cikmOt♥ said...

setel sudah semuanya...baru lega rasa di hati...hehehe

Kniedaz said...

pagi-pagi dah online bayar bil dan itu ini..settle dah

Fieza79 said...

Bila dh setel bru kot rsa lega...hihi sebok soping la org gomen hrini kn...

~aSHa~ said...

tul kalo dah settle lega...nak berjalan pun senang hati

Nad MamaZN said...

syokla gaji dah masuk...

p/s:
nak jawab soalan
kene pakai stokin utk jaga kebersihan
kang tak pakai stokin, peluh2
pastu kat sana ada area utk budak2 main pasir,
lebih kepada hygiene la senang cite :)

LYAfrina said...

wah beraya la org gomen dpt gaji + bonus ye...

lya next week bru dpt gaji.. biasalah swasta..ckp2 bln bru dpt gaji..

sama la dgn lya, dpt gajii, 1st akan bayar perkara y wajib dulu... adalebih simpan... xdela shopping sgt..klo beli pon klo mde tu pnting, sbb lya kna slalu ada backup money utk time sakit.. x nak jd mcm dulu... bila sakit x tau nk korek mana duit..

mamalieyna said...

Waaaa...banyk masyuukk tu..hehe..kite gaji 31hb..lmbt lg aaa... :-)