Tuesday, November 11, 2014

Besday Abg Adik Darwisy


September Eleven
ha dah lepas pun....gambar je baru transfer dari kamera...


hepi besday my son...
semoga jadi anak yg soleh dan sentiasa menceria hari2 mama...
de boboy ni mmg lucu skit....walau nakal nye tetap ada...budak2 tentu la nakal...baru nampak akalnye.....
panjang akalnye...luas pemikirannya....


kek ni mama buat sendiri tau...


-----------------------------------
tak pernah lagi perkenalkan my mdm4 kat blog ni...
inshaAllah sat sat lagi

8 comments:

Chekgu Azrine said...

salam perkenalan..

happy birthday dear darwisy
semoga membesar dengan sihat ye..

~aSHa~ said...

salam perkenalan cikgu..terima kasih sudi singgah..

terima kasih atas wish cikgu juga...

eMMe said...

Ashaaaa~ aku pun lame x jenguk blog ko, hurm..tetibe ko jenguk, suke aku..tengs ya! ingat gak kat aku... hurm.. tgk gambar ni cam ramai je budak2, anak2 ko brape sebenarnye asha?cam ramai je, heee~ ko ade bibik ekkk... hurm.. aku pun cam nak amik bibik, tapi tgk kemampuan la... huhuhuhu.. nak tambah lagi seorang lagik tahun depan... hahahaha!

LYAfrina said...

hepi belated birth mdm3.. ensem boy...

mdm4 dah tgk..y pasti hidung mancung. hehe..

~aSHa~ said...

emme..... itu la emme tgk2 twin dah besar....berjalan dan berlari dah pun...anak aku dah 4 la laling..meh kejar meh....semoga impian mu next year tercapai.....

~aSHa~ said...

lya --tq aunty lya...

eMMe said...

Asha, mmg confirm dah nak masuk 3 ni dear..

~aSHa~ said...

owh ye ke...tahniah....sdg la ni ye

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels