Wednesday, January 14, 2015

haaaaa.... nak diet jugak yerk....


ha kantoiiii..
bibik bagi epal yerk....mmmmmmmmm (geram ni)
sib baik besar...leh dia main gigit..
kalo kecik takut tertelan wehhh


tahan plak masam tu...


nak diet mcm mama yer...makan epal hijau siang malam
ermmm
mama kata jgn diet lagi..tgu 7 thn baru diet..

"kalo amik epal tu dari tangan dia mau dia ngamuk, nangis sekuat hati mcm kena cubit"

#nakslimpunyapasal#


8 comments:

Nad MamaZN said...

eeee, beso dah dia..! :)

~aSHa~ said...
This comment has been removed by the author.
~aSHa~ said...

tunggu baby nad plak

eima said...

senyap2 je k.asha ni .. tetiba tau ade baby je ... teiba tgk ni dah besar dah

~aSHa~ said...

ahahah...(sambil tutup muka...maluuuuuuuuuu)

beranok ajer..

eima ini last tau ini last...confirm muktamad

Asha Lya said...

Alolo tomeinya, ehh nak ikut diet juga ya...ehh nama kita sama kan, blh panggil kita lya

eMMe said...

aunty pun suke epal hijau nakkk...
my twin suke oren... ari tu try test bg yg masam, selamba je muke, heeee~

Kniedaz said...

hehe..aunty ni atas meja ada epal hijau tp tak makan lagi...aci tak, kalau tengok je boleh kurus? :P