Wednesday, January 14, 2015

My baby girl


ermm ngada2 dia ni..
(anak no.2 ni mmg suka nak amik perhatian kan kan...ahahaha)

dia tgk mak mak kawan2 lain datang waktu rehat..
dia pun request mende yang sama
pengsan mak macam ni...
xpe ikut kan je la..utk awal2 sekolah ni
nak menjawab dengan bos mcmana ni..
haiyaaaa......mak mcm lipas kudung dah ke sana sini 
dan kena ada pejabat sharp jugak tau nak

cerita kedua hari kejadian sama (Rabu 14 Janauri 2015)
pagi tadi si adik xnak ke tadika sbb baju sukannya besar..maluuuu
dah sampai sekolah takmo turun tengok kawan2 lain smart jerk
dah tu anta balik rumah, sampai rumah nak ke sekolah balik
pengsan mak lagi...

(ni gambo smlm, arini pakai baju sukan)

gambar ni dah pusing jadi elok pesal xelok2..
abaikan..nak tjk muka cheeky tu




ermmmmm papa owh papa...
xkan nak suh papa cuti manjang..
sian papa kamu nanti
for ur information papa
 sayang punya cuti tahun ni 50 hari..
sekian terima kasih...abang jangan jeles dehh...




3 comments:

Mila Hilas said...

amboi byknye cuti

LYAfrina said...

sebenarnya dh komen smlm.. tp xtau nape xleh nk publish...

lya pon tgk time rehat hari pertama n kedua aje.. eyh.. tu x pakai tudng.. ke time pergi sekolah tu pakai? sbb sha kata sek ni wajib pkai kan? tp rsanya dia x straight sgt kot kt budak darjah 1...

~aSHa~ said...

lya... aah boleh je...
cikgu suh kemaskan rambut jerk..
ihihi