Thursday, June 11, 2009

Meeting Puspanita

arini blog aku yg leh dikata kan pantas la dari yg lain2 tu..sbb nye kes belum jadi lagi..aku dah buat blog..nak buat blog sambungan ttg kursus tu...gambo takde lagi..sbb nye, masa kursus tu, jurukamera tu buat video bukan snap pic...so take time nak tgu video di burnkan...chaitt...dah lama la bang...tak kan tak burn2 lg...pe mende lu buat arrrrrrrrr......

so kembali ke pangkal jalan..iaitu topic utama...esok aku kena jadi LO (ermm leh ke kategori LO ek..bleh la kan)...LO kepada wife bos aku selaku Ketua Puspanita (otomatik la sbb wife Pengarah)....ke Kampus Utama nun, Bukit kiara ar...jap je meeting tu...so tak sempat la ye nak say hi kat teman2 di sane...lgpun aku pengiring je...

actly tak tahu nak pg ke tak ni...ermm mcm sesi luahan plak...sbb pertama....anak kurang sihat, so kalo baby tak sihat lagi esok, mmg aku tak pg la....then..sblm ni hUBby pun mcm teragak2 nak blk kg...cousin dia bertunang...ermmm dia kata takat bertunang je....tak ar buat besar sgt kan..tapi tu la...bila teragak2 ni..aku setuju je la bila bos ckp, pn nora ajak asha pg...(actly sblm ni aku dah cdg kan pegawai lain, yg senior dlm puspanita...tapi bos kata, pn nora nak aku...so SYMP je la kan...)

tapi kalo benar2 baby tak baik lagi esok...mmg aku tak pg la...maap la bos ye...bos penah ckp...family come first....

so entry ni takde gambo....aku letak je la ek gambo yg aku bercdg nak masuk bertanding father's day tu...yg echa n ejan masuk tu..tapi mlm smlm baru perasan aku tak publish entry aku..lambat ni sbb duk memilih gambo sgt la......aku bercdg nak letak gambo dlm kolam...hUBby plak takmo...dia kata seksi...so...terpaksa cari lain....gambo ni masa pg mini zoo kemaman.....so walau kalah tanpa bertanding...aku rasa gambo ni menang di hati aku je ar...

3 comments:

.:fyzz:. said...

zidah..hari tuh aku punyer la komen panjang cam karangan budak dajah 6 kekwa dh tau..ilang cenggitu je..aku kata tak silap aku la yer..aku kata....kalau leh tuh utamakan la baby dulu..pastu baru la proceed ngan meting ke apa benda smua tuh...tuh la aku kata..anyway...so camner ko jadi pegi ke meting puspawati nih eh puspanita..?

~aSHa~ said...

ehehe ko ni pijot, kalo tak wat lawak bukan hang la tu...ekekeke..

tak jadi pg...walau bb dah sihat...tapi dia merengek2...nak dipelu2k je..last2 balik kg...masa kat kg sepanjang masa nak berbuai...siap pandai sebut perkataan BUAI...BUAI...uhukssssssssss...padahal dia boleh je tido tanpa buai..oleh kerana tak sihat...nak berbuai..dan pandai sebut BUAI lak tu...ehehhe

.:Iz-AnN (",):. said...

hurmm...aku baca tau...tapi tak tau nak komen apa...sebab citer dah basi...hahaha...:P

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels