Wednesday, October 7, 2009

Bertema Oren...








ha baru puas hati aku dpt bergambo elok2...ehehe biar la bukan di pagi raye...janji di pagi raye rumah berseri2 dah dgn tetamu (org kata rumah org yg sentiasa ada tetamu ni murah rezeki, ye ke?biras aku la cite, kan zura kan..)..di pagi raye pun ada kan sblm ni aku publish tapi tak la sesuai utk diperbesarkan dan dipamer di ruang tamu...di dlm album cantik la...ehehehe...so idea aku utk bergambo di majlis sambutan hari raye mmg mendapat sambutan yg menggalakkan dari semua family colleagues..tq guys..so duit yg terkumpul akan disumbangkan ke badan kelab kebajikan kita...nti duit dah byk leh kita p sabah ramai2 mcm kita plan di awal tahun ye tuan presiden kelab..

7 comments:

.:Iz-AnN (",):. said...

weii...ko ngan saper kai baju cekelat tu...tak pernah aku nengok pun...muhrim ke idak tu...hehehe

..nOj.. said...

tula aku pun nk ckp mende sama... sape jantan tu... kemain mesra lg... huh

nti ko ckp kt mazri tu, pakai songkok blakang sket... xyah la tunjuk dahi tu... mcm x proper plak

last nye, kecik gambo ni... cam xclear sgt nk tgk...

Anonymous said...

k.sha..u look soooo gorgeous with my peberet kale..:)
bakpe bb x syum cam abg danish bb syum kiut miut sgt..i wish dapt gambo gni time raye ritu..huhuhu

~aSHa~ said...

aler korang ni bunyian jeles ler tu..itu ler abg ngah aku wei...ehehehe...so kami ber'pose' ala model la n i...

zura ke tu? i hope so...dpt gambo begini time raye kan...bb paham2 je la time biasa nak senyum + gelak, time gambo buat muka serius...gambo k.sha masa kecik gitu byk gak mcm dia buat tu

~aSHa~ said...
This comment has been removed by the author.
.:fyzz:. said...

BEGitu jua aku..bru nk tanya sapa jejaka berkenaan mujuq sedara ko jidah..btw..amboi hg la nih kan main berseri2 noh..cantek la kaler oren..bgus idea ko ada acara amik2 gambaq nih..:)

yui said...

Hi,Good luck with you.

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels