Monday, November 9, 2009

'Kehilangan' itu Telah di Temui - ALHAMDULLILLAH




ingat tak aku pernah cite pasal 'ku kehilangan ku meraba dlm sepi' for uols infomation...aku udah jumpa...terselit di celah sliding door..uhuhuhuhu.....aku ingat nak trade in la...sbb itu pun dah patah2 skit...aniwei...alhamdullillah...syukur kepada Allah S.W.T kerana rezeki tetap milik baby....(aku ingat kami dah buat salah @ terambil org punye ke hingga terpaksa bayar dgn mas)

NOTA KAKI : saje letak gambo byk2..kasi cooooooooool skit....dah lama tak update...

14 comments:

intansalmah said...

aku pnah bca,,,mmg klu hilang brg mst ssh atikn,,tmbh2 bkaitan dgn mas nie,,,klu wit kira tahan lg sbb tk nmpk...klu brg mas nie,,,kn slalu paki,,tba2 tkde,,,mst de org bsangka brukkkkn,,,

intansalmah said...

auni dlupun pnah ilang gelang,,,act bkn ilanglh..tjtuh,,kakak pngasuh 2 amik simpan,,,nsiblh anak aku pndai ckp,,,aku tnye dia kta ibu ita amik,,,aku tnyalh kak 2,,,dia kta jtuh mse mndi,,,skrg ni dh tk bg pkai,,,blik kg nk rya bru pkai,,bkn pe,,,utk kselamatan,,,wlaupun tklh mhalll sgt,,,tp tk murah gak 2!!!lgpun adiah mse die lahir,,,nneknye yg bg,,,

..nOj.. said...

jumpe dh ek... alhamdulillah... maksudnye gelang tu mmg 'milik' dia la weh...

~aSHa~ said...

intan --> baby punya pun tak mahal..tapi syg..ini 2nd time papa dia beli lepas trade in yg nipis aritu..uhuhuhu...syg wei....pernah gak aritu terjatuh rumah pengasuh...dia simpan gak...then sekali tu aku tak pakaikn..dia call tanya, arini mmg tak pakai ke...sbb dia takut jatuh kat umah dia, so dia kena cari ar...

noj --> hak itu milik dia...amin amin amin...

skrg ni misi aku handset yg diberi oleh RAHMAH je...semoga ada ke'rahmat'an tuk aku...amin

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

biasanya kalau memang rezeki tu rezeki kita, insyallah akan dapat balik..

akak pun pernah hilang jam tangan BONIA.. hilang kat surau awam.. memang sayang jam tu sebab beli dengan duit bonus.. sedih sangat.. tapi rezeki akak..walaupun hilang dalam masa seminggu, tapi jam tu dapat balik. ada sorang imam tolong simpankan.. rezeki akak la tu

lin_cute said...

sib baik....itulah yang dinamakan rezeki...barang kemas anak2 aku tak pakai ari2...takut ilang...cuma ada event atau hari raya jer pakai....kalau dah ilang...nak beli balik lambat ar skit.....emas mahal wei...

@juera said...

alhamdulillah jmpe jgk..mai pnye cincin emas pemberian bf ilang...uwaa..mmg dh x jmpe pon..sbb jtuh dlm air sungai..uwaa..sib bf memahami dan x marah2..kesian sgt dong..cincin first love tuuu..

mrS May said...

alhamdulillah....
rantai fifie je yg xdpt ditemui lg..
buah nye dpt,,
syg wehhhh
dahlah rantai masa nikah.
pelah slh fifie kn???
sedih sgt...
tu memang milik baby

Teratak Murniku said...

Assalamualaikum, aSHa, kalau still nak jadi milik kita mesti akan jumpa semula,...Alhamdulillah...

~aSHa~ said...
This comment has been removed by the author.
~aSHa~ said...

terima kasih kepada semua....rasa suka sgt baca komen2 uols....ermmm kalo dah jadi hak kita, ia akan kembali kepada kita kan...betul2..sy sokong anda semua....@juera --> itu namanye suh KAWIN cepat...jadi hak milik kekal lepas tu..ehehehehe

@juera said...

kak sha..klu iktkn ari ni jgk nk kawen..tp kna pk byk mnde oo..kawen tu bkn cm main msk2..it's a truly life..kn byk berkorban..tgu jer la..insyaallah hari bersejarah bg ku akan tiba jg suatu hari nnti..aku akn trus bersabar..bersabar..ye sabarlah..peace~

@juera said...
This comment has been removed by the author.
.:fyzz:. said...

sejibik cam rantai tangan pia yg dicuri penyamun yg masuk umah aku..smpai sekrang lom aku redhakan barang2 kemas yg ilang tuh..sbb salah satunya adlah hak anak aku sufiya sedih sgt...mujur dh jumpa kan..

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels