Thursday, November 12, 2009

Peraduan Detik No.1 Saya

KAWANG KAWANG

meh sini ambe nak goyak.....ecehh ok tak tak aku sepiking tganu? ok la tu kang....mehehehehe


ni SPRITZER ada anjurkan peraduan wei....anto2 gambo gak..just emel je ke emel dia ar..jgn emel aku tau..sbb aku bukan penganjur..aku just pengHEBOH je tuk korang2...so hebah2 kan la ye...benda yg baik baik dikongsi...n ai tau uols sure lagi pasti suka dgn peraduan a.k.a contest yg berbentuk gambo2 ni kan...


PERADUAN ini bermula 15 Okt - 18 Nov 2009..so apa lagi kawang2...jom la join wei....oh ye kalo nak kasi havoc lagi mesti bgtau pe adiah nye kan...adiah2 nye ialah 20 x HP Probook....wah wah yang bernilai Rm50,000.....pergh lamak.....langkah2 nye mudah je wei...korang just kena beli air spritzer sahaja...so apa lagi..hantar la foto Detik No.1 anda ye.....syarat2 sila la korang pg klik kat spritzer tu k...jgn malas kalo mau.....



ok itu je la dari meja azrisha...wassalam...good luck to all of u k...

2 comments:

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

akak punya entry pun entry peraduan jugak . heheh sama la pulak.. ok akak nak jugak jengah peraduan ni.. macam best jer..

..nOj.. said...

ok nanti aku tgk... memandangkan anak dara aku tu mmg minum spritzer (blum ade BIOAURA lg) thanks for d info

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels