Wednesday, December 16, 2009

cuba bagi idea skit...

cuba bagi idea skit..aku tgh bosan ni....bosan mengadap keje...kalo aku buat keje kang..confirm aku tak leh mengulor di alam maya..jadi pe yg perlu aku buat? nak buat keje..sgt2 takde mood mari lagi...

tadi bercadang nak pg pej pos, nak poskan hadiah tuk si ecatir yg pengunjung setia bulan lepas sbyk 200++ dia berkunjung....tapi pernah kah aku pg pej pos? ahahahaha seme tu ada org tlg buatkan...

cuba bagi idea skit camne nak bagi mood keje tu mari..kalo dah keje kang..aku ralit terus...

kalo mood shoping di alam maya atau tak maya sentiasa ada..tak payah nak cari2 mood nye..ahahaha...
tadi baru aku lihat akaun mr. hUBby...aku dah curi skit dari dia..ehehehhe...sblm dia reply sms suh transfer ar...aku dah transfer awal2...suka hati aku...jadi mood shoping online udah mari...oh ye curi curi dari akaun dia ni mmg perkara biasa ..tapi curi2 dari akaun aku..dia tak berani..bagus2....

ce bagi idea..nak shoping ke nak buat keje time keje ni?

ada je ayat2 akhir....uhuhuhu...arghh sememangnye aku tgh buntu dan tension dgn ahli koir...susah kalo kita handle org tua..baik handle budak2...tak menyakitkan hati

10 comments:

@juera said...

yg kt bwh skli x leh blah ayat..hehe..smlm unit kew. ade mesyuarat hrp maklum..pg ni insyaallah i akn attend..majulah KOIR untuk..??huhu

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

cuba ajar cemana nak transfer duit hubby ke akaun kita. hehehe

~aSHa~ said...

@juera --> jgn tak dtg ye..nti akak nangis uhuhuh

puan mimi --> cemana? ehehehe pe kata akak savekan nombor akaun akak ke dlm m2u dia..sbg peberet transfer tau..ehehe so tak perlu mintak TAC tiap kali transfer...

kalo dari kejauhan abg akak suh tlg cek kan duit dlm akaun, akak cek ar..bila ada masuk, cepat2 sms dia..sblm dia reply sms, transfer dulu...ehehehee tapi kena bajet dia reply 'transfer la kalo nak guna'

kalo dia reply lain skit..takpe..tapi ckp kat dia 'ala dah tertransfer..tak pe kan?' ehehehehe ok dok?

hazlina said...

koir???hehehe..teringt zmn berkoir dkt mrsm dulu..

en_me said...

ammvoiii curik ghitewww.. ihiks

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

shoping la syok..
dalam alam maya bnyk blog yg jual baju @ shawl lawa2...hehheheh

=}

.:~e'mie~:. said...

apa kata ko tolong ajar aku cara2 nak masuk peraduan..ok tak..hehehe

zieha said...

amik choti la..gie honeymoon semula..wakakakaka:P

Ernie said...

Salam ziarah....
ape kata akak ambik cuti dan pegi cuti-cuti malaysia...
saya baru balik bercuti.. tenang je jiwa raga haha

Ernie said...

Salam ziarah....
ape kata akak ambik cuti dan pegi cuti-cuti malaysia...
saya baru balik bercuti.. tenang je jiwa raga haha

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels