Thursday, December 31, 2009

'' New Year Giveaway ''.

sticky mode...sila scroll ...entry baru di bawah


i love umbrella...sbb tu sy nak join gak giveaway ni walau ada kesibukan skit...kalo tak dpt next time sy order je ar...aniwei..kalo dpt lagi syoik nye.

so kawan2, sape2 nak join....tgk syarat-syaratnye;


1 : Tulis entry tajuk '' New Year Giveaway ''. done

2. Dalam entry kene ada gambar (banner) "New Year Giveaway". Pastikan banner ada di sidebar anda. Link ke2nye ke http://lavender4all.blogspot.com/ done

3 : Jadi follower & add link blog ini dalam blog list anda. done

4 : Setelah siap entry anda, sila tinggalkan URL-link-giveaway-anda di ruang comment entry ini sebagai tanda anda menyertai contest ini. done

5. Entry perlulah sticky mode sehingga 31 December 2009 done

6. Tarikh tutup : 31 December 2009. done

7. Hadiah merupakan sebuah "Wine Bottle Umbrella". done

8. Pemenang dipilih secara rawak. Tidak layak bagi yang tidak memenuhi syarat. done

4 comments:

..nOj.. said...

lawo weh payung dlm botol ni... aku dh penah tgk secara live... kt tunas manja ade jual... hehehe

~aSHa~ said...

itu la..harap2 dpt ar...dah le aku mmg ada koleksi payung

Zue said...

Salam tuan rumah...
zue dtg lawat en3...
smua dh completed...
thanks coz join "New Year Giveaway"..
gud luck yer...(^_^)

{ e'mie } said...

oit..besar ke payung tuh..aku nak jugak satu...tolong aku...

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels