Saturday, January 23, 2010

aku rasa korang mesti suka hadiah ni dari hadiah aritu...

(yg ada putih2 skit kat area atas tu adalah tanda harga yg tak dpt dicabut habis, takut koyak maaa)
kepada pemenang hadiah Cabutan Bertuah MDM 2010 Part II...ada perubahan skit bab coklat..coklat yang aku janji nak bagi tu..tak dijual dah kat kedai kak kiah tu...tapi di jual dgn packing yg baru..sgt cantik dari yg dulu..walau harga lebih sedikit dari yg dulu, aku rasa mcm puas hati bg uols..amacam...korang suka tak? lagi best kan...

anda akan dpt kupon dan coklat ini ye...kepada 4 penang tersebut....tahniah tahniah...esok nak pos...maaf sbb tak tgk emel lagi....sbb pc sy slow sgt nak bukak byk mende....so jgn riso kul 10 pagi esok, PAP sy akan tlg poskan...

sila rujuk coklat yg dulu di entry di link berikut : http://mdm7781.blogspot.com/2010/01/pemenang-cabutan-bertuah-mdm-2010-part.html

12 comments:

Adam said...

Salam ziarah dari Musafir Cyber

nak hadiah..

ezzati said...

salam..thanks dtg blog...datang2 ada coklat :p

ardinihumaira said...

akak... dni layak lagi ke nak join... huhu

ardinihumaira said...

akak... dni layak lagi ke nak join... huhu

Kniedaz said...

huhu...bilalah nama saya nak bertuah dicabut oleh pembantu2 comel asha ni...heheh

LYaFRINA said...

bestnyerr cokelat tu.. nk cket..

~aSHa~ said...

adam n ezzati --> peace

dni --> boleh je

kniedaz --> insyaallah..uhuhuh

lya --> uhuhu...tapi dah best dpt p mandi kan?

LYaFRINA said...

hheeee.. best dpt main air.. hbs kulit mgelupas ni.. sha x pegi k aritu???

**> mkn MAMEE 2 mangkuk kat cni..

LYaFRINA said...

hheeee.. best dpt main air.. hbs kulit mgelupas ni.. sha x pegi k aritu???

**> mkn MAMEE 2 mangkuk kat cni..

~aSHa~ said...

lya --> sha tak pg...bagi tiket kat member opis...sbb takut rushing sgt ar...hUBby keje jumaat ptg..ada TAC yg sha cite tu..then sabtu dia tanak pg sane sbb kat sane kan ada event besar dari metro..dia tak suka ramai2 sgt...sesak dia kata.

Ain said...

sha, nak jugakkkkk....

terliur tengok cekelet tue....

~aSHa~ said...

kak Ain --> insyaAllah

10 Amalan Berpantang Yang Patut Buat Tetapi Semakin Di Abaikan. Mama Wajib Baca Ya! 12

Sebaik sahaja anda selepas bersalin, anda akan melalui fasa pemulihan diri selepas melahirkan bayi. Tempoh ini amat penting untuk mengekalk...

Labels