aku rasa korang mesti suka hadiah ni dari hadiah aritu...

(yg ada putih2 skit kat area atas tu adalah tanda harga yg tak dpt dicabut habis, takut koyak maaa)
kepada pemenang hadiah Cabutan Bertuah MDM 2010 Part II...ada perubahan skit bab coklat..coklat yang aku janji nak bagi tu..tak dijual dah kat kedai kak kiah tu...tapi di jual dgn packing yg baru..sgt cantik dari yg dulu..walau harga lebih sedikit dari yg dulu, aku rasa mcm puas hati bg uols..amacam...korang suka tak? lagi best kan...

anda akan dpt kupon dan coklat ini ye...kepada 4 penang tersebut....tahniah tahniah...esok nak pos...maaf sbb tak tgk emel lagi....sbb pc sy slow sgt nak bukak byk mende....so jgn riso kul 10 pagi esok, PAP sy akan tlg poskan...

sila rujuk coklat yg dulu di entry di link berikut : http://mdm7781.blogspot.com/2010/01/pemenang-cabutan-bertuah-mdm-2010-part.html

Comments

Adam said…
Salam ziarah dari Musafir Cyber

nak hadiah..
ezzati said…
salam..thanks dtg blog...datang2 ada coklat :p
ardinihumaira said…
akak... dni layak lagi ke nak join... huhu
ardinihumaira said…
akak... dni layak lagi ke nak join... huhu
Kniedaz said…
huhu...bilalah nama saya nak bertuah dicabut oleh pembantu2 comel asha ni...heheh
LYaFRINA said…
bestnyerr cokelat tu.. nk cket..
~aSHa~ said…
adam n ezzati --> peace

dni --> boleh je

kniedaz --> insyaallah..uhuhuh

lya --> uhuhu...tapi dah best dpt p mandi kan?
LYaFRINA said…
hheeee.. best dpt main air.. hbs kulit mgelupas ni.. sha x pegi k aritu???

**> mkn MAMEE 2 mangkuk kat cni..
LYaFRINA said…
hheeee.. best dpt main air.. hbs kulit mgelupas ni.. sha x pegi k aritu???

**> mkn MAMEE 2 mangkuk kat cni..
~aSHa~ said…
lya --> sha tak pg...bagi tiket kat member opis...sbb takut rushing sgt ar...hUBby keje jumaat ptg..ada TAC yg sha cite tu..then sabtu dia tanak pg sane sbb kat sane kan ada event besar dari metro..dia tak suka ramai2 sgt...sesak dia kata.
Ain said…
sha, nak jugakkkkk....

terliur tengok cekelet tue....
~aSHa~ said…
kak Ain --> insyaAllah

Popular posts from this blog

PETUA UNTUK MENEGANGKAN PAYUDARA @ TETEK...

Senarai Hotel Sekitar Kemaman / Chukai Terengganu

Eziclean 3 Beradik dan Testimoni