Friday, January 22, 2010

UPDATED : Pemenang Cabutan Bertuah MDM 2010 Part II



dan saya bermurah hati menambah hadiah tuk yang menang


(sbb rasa mcm tak best plak dpt kupon2 sahaja)

dan ada 2 tambahan cabutan lagi..untuk coklat di bawah


cabutan kedua telah dilakukan...

maka pemenang untuk Cabutan Bertuah MDM 2010 Part II jatuh kepada...ecehcehceh.....mereka adalah:


cabutan pertama dan kedua yang dibuat oleh MDM1


dan


Cabutan kedua yang dibuat oleh MDM2


dan





*terima kasih kerana menyertai Cabutan Bertuah MDM 2010


*good Luck


salam

mama MDM




penyertaan masih lagi dibuka





di sebalik kejadian kejadian semasa cabutan bertuah...tersgt la payah nak snap gambo..


nak cabut tak perlu paksa2..siap halang2 jgn lebih2..kacau2 dulu...

penat..video nye tak yah la tgk..kelam kabut uhuhu...









25 comments:

Sitisifir10 said...

Huhuhuhu...tak dan masuk aritu...sakit pinggang mcm org tua sekarang...wait until lepas beranak!!nk join contest manyak2

ardinihumaira said...

Alamak..
Xsempat join. Lugi...lugi...huhu. Nak curi adiah beliau :-P

zue @ annaleeya said...

wat saspen jer... ingat dah naik nama kite... hehehehh...

lin_cute said...

ishhh suspens tui.....cabutan dibuat sampai kul brapa ni....tak sabo nak tunggu....

~aSHa~ said...

kak sitisifir...tahniah preknen ye

ardini --> ini baru Part II

zue@annaleeya --> thanx sudi singgah selalu...tak smpt nak buat awal pagi

lin_cute --> dah selesai..amatlah la sukar berbanding yg 1st dulu..

Ibu Ayra said...

alhamdulillah, listed among the winners...

thanx ya pada yg mencabut nama aunty...

Actually ejaannya AYRA not ARYA...(bukan apa, takut salah org)

saya dah emailkan my details...

~aSHa~ said...

sori sori..salah nama..tapi takde dah org lain yg join nama seakan2 tu..

aLoNg@Na said...

ala...abg MDM ngn adik MDM...kasilah cabut nama mama kita.....

siti nurkhijah said...

horey...tak sangka nama ct ada lam senarai tu.. ct dah email detail pada asha...BTW TQ yer...

~aSHa~ said...

along@na --> maybe lewat2 kot dia cabutkan..

siti nurkhijah..tahniah ye...


kepada seme pemenang sila bagi nama dan alamat kat azrisha03@yahoo.com. tapi sy tgk maybe mlm ni ye..sori kalo lambat reply..tq

wanshah said...

kak asha, saya dah berikan nama. nanti akak cek ek?.. :-D insyAllah bleh bertuah punye la. :-P

JMR said...

JMR pon nk gak..huhuh..leh x?:-)

ardinihumaira said...

Dni ngah berperang ngan sabo ni guna 'bokbeng' celcom. Lembap sih nak loading. Adeh

~aSHa~ said...

wanshah ...ok akak akan cek ye..tq

JMR...boleh je..nape tak bleh plak? ehheehe

nurKN said...

Alhamdulillah xsgke I'm the lucky 4..Thanks ye Damia' bb dh tlg bce jmpi kt krts undi tu..huhuhu..detail dh emel br jp td. Thanks again ye kak..

LYaFRINA said...

waaa... tahiniah semua!!!!

**letih main air..hihihii

SuRayA^i. said...

wah2 congratz for them yg mng =D

Faarihin said...

alahai.. sangat2 comey yang menjadi tukang cabut nama bertuah tu.. huhuhu.. wah.. contest ape ni kak?

Farazila said...

owh..x tercalon lagikk...

xpe2 tungu next session plak..

~aSHa~ said...

Faarihin --> cabutan bertuah MDM 2010, jom join...masih ada peluang lagi

farazila --> kita tgu next time ye..insyaAllah

@juera said...

x dpt pn x pe la kak sha..ti leh mtk free coklat tu eh..hehe..gurau je..kih3

~aSHa~ said...

@juera no hal...mari mari la mari

Ain said...

oh mdm ku sayang..... cabut la nama achick ain plak....

nanti ahik ain blanje awak berdua eskrem....

hehehe.... leh ke ghitewww....

mama c'fa said...

thniah pada mereke yg meng. hurmpp bile la turn saye lak sis asha..hihihihihihihi

~aSHa~ said...

achick ain --> insyaAllah (jawab mdm)

mama c'fa --> insyaAllah

10 Amalan Berpantang Yang Patut Buat Tetapi Semakin Di Abaikan. Mama Wajib Baca Ya! 12

Sebaik sahaja anda selepas bersalin, anda akan melalui fasa pemulihan diri selepas melahirkan bayi. Tempoh ini amat penting untuk mengekalk...

Labels