Saturday, January 9, 2010

CD play sing & Learn - DIJUAL

cd untuk dijual

RM6 sahaja tidak termasuk kos penghantaran.
pengisian di dalam ...
1. Pamparia
2. Lenggang kangkong
3. Burung Kakak Tua
4. Bangau Oh Bangau
5. Bangun Pagi
6. Kopi Susu
7. Rasa Sayang
8. Pak Abu
9. Terbang Burung
10. Jack & Jill
11. Mary Had A Little Lamb
12. BINGO
13. Head & Shoulders, Knees & Toes
14. Pop Goes The Weasel
15. Skip To My Lou
16. The Farmer In The Dell
17. Row, row, row your Boat
* Sesiapa yang berminat boleh menempah di ruangan komen, dan emelkan alamat anda ke azrisha03@yahoo.com

9 comments:

ardinihumaira said...

Salam, pagi... ;-) hehe dni tdo awal semalam. Tak pekena kopi 1hari gtu la cepat mengantuk. Bestnya anak2 akak dapat cd x d rosakkan. Adik2 saya dapat cd je sehari dua dh jahanam. Haih budak-budak..

Template blog tu dni ambik kat www.giselejaquenod.com

Banyak yang chumeyl2 sebab ada burung kuning yang kiut. Hehe.. Design blog akak pun dah ok. Saya suka biru muda. Tapi ye la kan kak.. Kadang2 nak tukar template baru. Saya dah 4x tukar sepanjang 3tahun ni. Nak dapat mood blogging ;p

~aSHa~ said...

ardinihuimara --> tak rosak? uhuhu puas bergaduh tu dgn mereka supaya jaga elok2...dik ti akak cuba..tima kaceh byk2...yg kotak2 kat tepi tu kemas je...mcm filing plak...

LYaFRINA said...

ehhh..sha,, nak la... msti asya suka dgr lagu2 gni.. kat rmh pon dh ada 1 cd lagu kanak2..tp in english.. y abg lya buat n rakamkan... dia suka dgr.. kalu lgu melayu ni lg best.. blh lya tumpang skaki... waaa bissness baruuu...

**sha tgk kmarin n3 nuff j.. buka2 arini daa byk n3 ni,,,waaaa

~aSHa~ said...

Lya --> nak ke...nak pos ke nak jmpa ke atau mcmana? ini english ada gak..campo2..

kakchik said...

kakchik berminat tapi kakchik inform semula berapa jumlahnya. sekarang kedai masih sedang bersiap utk pembukaan rasmi, jadi kakchik kena tahan dulu niat utk membeli.

~aSHa~ said...

kakchik..ok kakchik..selagi stok masih ada...tq

Finas said...

slmkum...i kawan along@na (mama Danish) berminatlah nak beli CD ni..i duk sekinchan so u bleh pos ke? how much u caj totally ya? tq

~aSHa~ said...

hi Finas

harga CD RM6 + caj pos RM4 = RM10 sahaja..

sekiranya berminat boleh membuat bayaran melalui maybank dan segala maklumat berkenaan akaun akan sy emelkan kepada Finas...

sila emelkan confirmation kepada sy di azrisha03@yahoo.com

terima kasih.

nurKN said...

hi kak,

nk tnye la CD tu stok byk x? klu nk bli skali byk de disc. price x? nnt emel kt saya je la..sembang cni segan lak..norshima83@gmail.com

thanks.

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels