Tuesday, January 5, 2010

Kesimpuan Lelaki mmg suka Tido Luar










ha dari apa yg aku dah dpt skit2 dari korang²...lelaki ni tak kira ar adik ke, suami ke, boifren ke, bekas boifren ke, bekas tunangan ke, teman sejiwa ke...mmg suka tido di luar walau sejiwa tapi tidak sekatil..ehehehhee




ok takpe takpe..tido la luar...ai maafkan yu ye...sbb agaknye mmg gini la kot spesis lelaki...tapi den nak pesan ni...tido je la di luor ye..jgn makan luar...ni den pesan awal²...ekau jgn buet pasai...den tak kisah kalo ekau betul² nak nikah lain...tapi dgn syarat ikut sunnah ar...kawin untuk membantu (ops cabul nye taipan aku kali ni, nanti terjadi..ha amik ko)...janda yg beranak 7 ke...dan yg pasti dia lebih tuo dari den tau...dan pastikan bodi dia tak cantik...make sure jugak...den cantik byk dari dia, dia cantik skit je....kalo syarat² tu perfet...itu den bagi..meh sini den sign kan...okeh? den tak kisah kalo ekau nak bantu dia yg beranak 7 kalo syarat2 di atas lengkap (ish benar2 cabul taipan aku kali ni...mintak jauh la kan...ehehehe)
ok, aku pun nak tido luar ni...lagi nyaman dari tido atas lantai @ kapet ke @ toto ke @ sofa ke yg tak nyaman tu...



8 comments:

pak long said...

salam...
fil yang terlalu syahdu tu...

~aSHa~ said...

pak long..eheheh fil sgt ke tu...itu luahan secara spontan tu..

LYaFRINA said...

heheheheh... masa duk rmh sendiri aritu.. mmg FAIN pon suka tdo luar... tp mlm j..angkut la tilam ltk kat ruang tamu... Tp tdo 3 org la..lya,fain n asya.. Katenya tdo dlm blik cam compine space.. n sesak.. tdo luar lbh feel, nyaman n luas..

(dh sethn lbh tiap2 mlm fain angkut tilam ltk luar.... )

~aSHa~ said...

lor fain pun gitu...ehehehe...mmg tabiat dah jadi nye kan..

akak pun kalo cuti2...suka tido luar gak dgn anak2..tgk2 tibi..esok bangun lmbt..ehehee

.:fyzz:. said...

kdagn2 alasan hangat kt dlm bilik..hampes kan..

~aSHa~ said...

hangat? adehh ke kita ni busuk sampai takmo tido dgn kita? ehehehhee

merahjamboo said...

salam membalas kenjungan sis..pja pun dah add kan link blog ni;)

baru tahu lelaki mmg suka yek tdo ruang tamu..eheheh

xoxo
pja

~aSHa~ said...

eheheheh...pja ni dah kawin lom?
nti ko paham la dik...ehehehe

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels