Monday, January 11, 2010

koleksi kupon untuk followers

terasa nak share kupon2 yg aku kumpul dengan kawan2 plak..tapi mcmana nak bagi kepada semua kawan2 yg 86 orang (setakat jam 10 malam 11 jan 2010)...ermmm so caranye ialah...cabutan....cabutan kepada nombor Followers....so next entry...aku akan umumkan sape yg boleh pilih kupon2 ni....
(MENARIK TAK DPT KUPON2 NI? KE TAK MENARIK HATI..eheheh)
expired 31 march 2010 - tapi ini spa ni area kemaman je leh guna..
(yg 3 free tu tak leh ye...2 dah guna...uhuhuhu)
tapi takpe ada lagi ada lagi....


kupon guardian...expired 31 jan 2010
ada lagi ke kupon2?
ada....tadi aku dpt bungkusan dari emie yang tlg amikan tiket penebusan untuk ke Gambang WaterPark - FREE...2 tiket..(actly ada 4 tapi aku amik 2) yg ni expired 23 jan 2010..taklama dah tu kan....gambo tiket tu ada masalah teknikal skit nak upload..ehehhee...aku tak tahu pesal laptop ni tak leh baca plak card reader kamera tu....biasa nye buat kat pc di rumah..pc ofis pun tak boleh gak dah...kena virus kot...uhuhu dan pc kat umah aku pun dah habis tak leh bukak sejak 2 hari yg lalu...ha ini pun aku tak tau sbb apa.....adehhh nak baiki suatu hal....maklumlah pc lelong dari jabatan...tak bape elok dah la..usia dah 3 tahun lebih....
ok see ya ..next entry...nombor berapakah follower yg bertuah itu...teng teng teng....
kepada bakal follower ...masih ada lagi peluang....ada 3 cabutan nombor....2 dah ada...1 je lagi...

8 comments:

ardinihumaira said...

Wah..menarik ni ;-)

LYaFRINA said...

waaa.... nak..nak...nak....
nakkk jugokkkkk....

LYaFRINA said...

waaa.. ticket gambang waterpark.. bestnyer.... cuti deepavali bru ni dh nk pegi,, tp cancel.. sbb asya x sht msa tu

..nOj.. said...

meh tiket gambang waterpark tu... bole aku pg lunch hour ni kang

~aSHa~ said...

ardini --> menarik ke? ehehe tq

lya --> eheheh kita tgk sape yg kena..

noj --> meh gitu je ke?

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

akak leh join ker walaupun dah jadi follower, kang kau kata asyik akak jer menang. :D

@juera said...

nk jgk..nk jgk..tiket free ke waterpark gambang kasi 2..hehe

~aSHa~ said...

kak mimi..takde hal..ini cabutan nombor bertuah..kalo akak kena..akak mmg ong...eheheh

@juera wah ramai nak yg tu..ini kena pk betul2 ni

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels