Friday, January 29, 2010

Menang Lucky Draw dari Dublin


yeeeyyyyyyyyyy aritu sy menang Lucky Draw dari akak ni
ni menang kali ketiga...1st dulu main teka2 kira paper clip...
yg 2nd teka jumlah syiling...hampir2 tepat...

tak sempat nak jmpa dia....nak bagi keropok2...uhuhu dia dah balik ke Dublin kelmarin...Semoga selamat sampaji ye kak..update2 blog..tak sampai nak tgk ke mana akak terjah semasa di Malaysia....

aniwei..terima kasih atas hadiah2 ni....sy sukaaa sgt2...wangi betul mandian tu..syg plak nak guna....

10 comments:

..nOj.. said...

huh

Ena said...

Wahhh.. bestnyerrr.. murah rezeki betul ye kak.. Tahniah!!

aLoNg@Na said...

sha,pekata ko plak wat lucky draw then bgi ktorang plak adiah tu...okey what?...

dublin mari tuh...fuyooo...

ardinihumaira said...

pewwiit... tahniah kak :)

touyakaruma said...

Wangi ke bau dia ?

si hitam manis said...

best nye pat adiah

~aSHa~ said...

nOj --> jgn jeles ye

ena --> amin moga murah2 lagi rezeki

along@na --> ahahaa...lucky draw yg sedia ada pun tak cabut lagi...

dni--> tq tq

touyakaruma --> mesti la wangi beb..

si hitam manis --> dpt hadiah mmg best...

Ain said...

tahniah....

syoknya dapat hadiah dr obersea....

~aSHa~ said...

kak ain --> tq

gina marna said...

ayarkkk jeles2...hehehe. kite pun tgh cari idea nak wat kontes nii...rsnye nak wat satil teka tekuk gak lah...ahaksssss cam best je kan.

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels