Thursday, January 21, 2010

ni La papa MDM

tadi aku terbaca blog member tu..dia marah2 org copy paste gambo laki dia....so aku nak tayang gambo papa MDM ni...dan nak ckp jugak la...ni la gambo 'nyawa' aku...jangan la korang copy paste...(itu takpe lagi) jgn la korang ngorat dia ye..kalo dia ngorat korang, anggap je la dia tu bergurau..korang jgn cepat perasan kalo dgn dia ni...sbb dia ni mmg suka buat org perasan..tiba2 org perasan tu betul2 perasan....dan dia ni mmg la suka gurau2...so korang takyah la amik hati ye...(eh mcm lari tajuk je dah)...

ok ok...itu saje karangan pendek lepas tersentap dgn entry member tu...pesal aku nak sentap..bukan aku yg copy paste gambo laki dia..ahahahaha...saje nak guna perkataan sentap untuk dikaitkan dgn entry ini...

ingat ye bukan jgn copy paste, jgn korang ngorat atau terperasan bila dia termengorat (ini kalau ye) sbb dia kata selain aku sbg gf dia, baby maisara je gf dia yg 2nd...then kalo baby maisara ada adik lagi...seme tu jadi gf dia...gf disini membawa maksud contohnye 'kalau anak dara aku nak pg tgk wayang, bawak la 'boifren' ini yakni papa mereka'

member aku ckp, kalo nak 'bergurau' dgn dia..sila la face to face..tau la dia nak buat apa
pesanan aku plak..kalo sesape pun cuba 'gurau' dgn aku, selain aku pandai mengkonduk koir (walau tak terlatih) aku jugak pandai menggunakan tangan untuk buat kek...ehehehehe...caye ke?






kenyataan di atas bukan la sebab perasan ye..kadang2 mmg bermain perasan dah....ehehheeh
kalo nak ngorat kawan sebelah aku tu boleh..dia single and available...ehehe
kami tgh tgk buah hati main bola tampar....sambil umpat2 skit...
walau laki aku tak hensem di mata korang, tapi di mata aku...meowwwww...uhuhu...
dia la nyawa, mdm1-jantung,mdm2-buah hati dan limpa

15 comments:

ardinihumaira said...

Lorr...gambo laki orang pun nak copy. Tak cukup kopi kot umah dia tuh kan kan... Ape jadahla nak simpan gambo laki org. Tak da moral betol la orang berbuat perkara ittew. Menimbulkan syak wasangka. Dni pun jeles kalo orang copy gambo laki dni. Huhu...nak watpe gambo dia.. Ambik la gambo mawi ke mawas ke ada gak pekdah. Huhu..

Meh kita babab dia kak. Dush3

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

kim salam kat abang pic bawah sekali tu eh kak

hehhehehhe

iedaLUVsham said...

ekeke!! pic abang yg bawah tuh sesuai tuk adik ku, hehe!! :)

Ena said...

Ader juge yer camtu!.. ishh!!.. x malu btl.. lau stkt bf ker ok lg.. tp sampai laki org pun nak cop paste gak.. x patotttttt!!!

~aSHa~ said...

dni --> dia byk sgt duit hingga tak terbeli kopi...dia beli nescafe je...tu tak ckp

yanie n ieda --> eheeh yg bawah tu mmg available...moleh moleh

~aSHa~ said...

ena --> ehehe tu ar...tu yg member tgh hot..laki tu hensem...sib baik laki akak ni tak hensem...sbb tu takde copy n paste...kalo ada agaknye mintak direct kot...ahahah

'member' --> look kat sini pun meke marah dgn perbuatan org terhadap laki ko tu..eheheh

Farazila said...

haah la...husband akk ensem r..ade kembar x???

pass kat sy..hihiii...

zue @ annaleeya said...

okeh asha.. jgn risau.. sy xkn kopi pes papa MDM awak tu yer... kita pon ader papa gak.. he3.. tp ade gak org cenggitu erk.. pelik2..

pape pon, asha tulun kim slm kt bro yg bwh tu erk.. sy nak wat adik ipar... bulih ker???? hahahaha....

~aSHa~ said...

farazila --> kembar? kembar takde..adik2 lelaki dia ramai..ehehee...janji fara yg solo..uhuhu (kang kena balun plak oleh bf fara)

zue @ annaleeya --> itu la..laki kawan akak tu asha tu hensem...nanti saya sampaikan hajat yg bawah tu..uhuhu

ardinihumaira said...

Memang r geram.. Rasa cam sumtim wrong kan kak. Babab dia kak. Dni jd tukang sorak. Hehe. Gtaw member akak tu. Memang xsalah kalo dia geram. Majoritinya xleh trima. Org yg copy tu kena kat dia baru dia rasa. Tingtong

Kniedaz said...

ahahaha...ada gak org copy paste gmbr laki org len? hampeh..

baik buruk hubby kita, kita je tau dan sebab tu kita sayang kat diorang hehehe...org len tumpang tgk udahlerr

SuRayA^i. said...

eheh, siap buat bunyi kucing lg tu~~

..nOj.. said...

huhuh nk wat camne bersuami kan TENGKU yg ensem ini la padahnye kan... kohkohokoh sentap x ayat ni

lin_cute said...

zdah...awat hang rapat2 ngan budak laki tu...kang ada kena flying kick laki hang kat dia.....

~aSHa~ said...

noj --> ye ye laki hang ensem..tapi papa mdm lagi ensem okeh..

lin cute --> nanti aku tjk laki aku sendiri amik gambo aku dgn budak laki tu ek..ahahahaa

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels