BELAKANG TABIR

ni mlm kelmarin...time nak cabut...(tapi time ni aku pun tak siap tulis lagi...sbb tulis semula)

tgk, kalo tak main2 si mdm1 ni tak sah...2 kali dah buat rokok

jgn jadi perokok dah le ye..awk tu gegirl...tak sesuwei bebenar...

gaul gaul....sambil rebut2...

tgk lepas pegang gigit plak..uhuhuhu mcm2..

gaul ye abg danish


yg dia ni mmg susah skit nak snap gambo...tak reti nak kaku tangan tu..kamera mama ni cap ayam je...tak leh snap yg gerak2 bagai ni...


susah kan...

ni habis dibuka semuanye...

ni masa mula2 nak cabut dulu..kertas bapak la besar...tak muat mangkuk tu..tu yg ubah letak dlm bakul...bleh gaul2..kalo guna mangkuk kaca ni..mmg tak leh gaul2...

yg ni mlm tadi aku siapkan.....papa mdm tlg gulung2kan....

yg dah pangkah tu dah sedia bagi ye puan puan cik cik tuan tuan


ha yg ni sempat aku snap gambar yg cabutan kedua tu

Comments

edda(",) said…
meriahnye la haiii...=)
salam kenalan
@juera said…
hoorayyyy!!nma adik naek..nama naek..muah cayang kt danish...huhuhu..so ape ekk hadiah yg bkl adik trima??adkh sbuah banglo sjibik @ kereta BMW 5 series..kih3..melawak jerk!!hehe
Ain said…
cuteeenya la hai tengok telatah mdm berdua nie.....

nape la korang tak cabut nama achick ain nak oii, kalau tak achik ain blanjer korang makan eskremmm..... hahaha....

walopun achik ain tak menang, achik ain tetap enjoyy join lucky draw mama korang nie sbb mama korang memangg bestttt......
zieha said…
keputusan adalah muktamad,,,hehehe:P
gina marna said…
aiiihhh lupe ai nak mandrem dulu....keh3
~aSHa~ said…
edda --> salam ziarah...thanx singgah

@juera --> nti bagi alamat opis ye...ehehhee

kak ain --> nti kita jumpa ye..leh kenal2...bagi hadiah lain ke..

zieha --> tu ar u tanak join..kot2 u tuah..

gina marna --> lenkali mandrem byk2 tau...
gina marna said…
tgh berkobar-kobar join kontes sblm wat kontes sendiri niii...tgh kumpul hadiah yg umphhh gtu...hehehe
~aSHa~ said…
gina marna --> im waiting n waiting ur contest...i'll be the 1st contester

Popular posts from this blog

PETUA UNTUK MENEGANGKAN PAYUDARA @ TETEK...

Senarai Hotel Sekitar Kemaman / Chukai Terengganu

Eziclean 3 Beradik dan Testimoni