Sunday, February 28, 2010

Kenapa Saya Kurang MOOD update Blog?....

kenapa saya kurang hapdate blog?

kerana saya berangan nak dpt ANUGERAH KHIDMAT CEMERLANG tuk tahun lepas, 2009....boleh ke mcm tu? boleh kan?

berangan dan berimpian boleh menyebabkan kita berusaha dan berdedikasi untuk mencapai cita2 itu

saya takut dgn update2 blog ni (walau sy buat autopublish) tapi ada yg salah anggap sy buat time kerja...uhuhu (kadang2 tu ada..kalo dah terlalu freeeeeee) tapi sy mmg buat autopublish...nak kena tulis ke kat setiap entry...ini entry autopublish...dan sy kena tulis jam berapa sy taip...gitu?

atr dialog bakal-bakal penerima APC 2009 untuk Setiausaha Pejabat dari lain2 jabatan ye....

~asha~ : aku takde mood nak update blog skrg ni...sbb skrg ni ada pencalonan APC...aku bakal dpt ni (alalalalallala....nada riak + bongkak = tak sedar diri)
cikgeli : aku pun sama, bakal dpt APC ni.. :)
~asha~ + cikgeli : ahahahahahhaha
~asha~ : kalo kita update blog, kawan opis baca...kantoi la kita...sure nama kita ditarik balik...baik kita berdiam diri buat masa ni...sebelum ahli mesyuarat memutuskan (lebih kurang ar ayat nye, den pun lupa daaa)
cik geli : kita memang mempunyai alasan yang kukuh....... (aku lupa ar dia ckp apa....harap cik geli tlg pastekan semula dialog kita smlm)

kami memang sama2 perasan.....doa kan orang2 perasan ni ye....ehehehehhe amin....

** tiba2 terasa nak dpt plak...mmg tul2 perasan la dua2 mek ni, bla la wei to ~asha~ + cikgeli

***ye ye kami bla ni...jom cikgeli...

/alasan yang kukuh buat masa ni...
kami pun tgh sibuk buat fotoshoot tuk majalah2...

kami benar2 perasan

12 comments:

@juera said...

insyaallah..ade rezki x kemana..tp jgn terlalu berharap..nnti kecewa..keje dengan ikhlas..insyaallah rezki datang tanpa diundang..^_^

LYaFRINA said...

hahahhah...
insyallah.. sha dpt anugerah tu...
heheheh.. caiyokk!!
same la situasi.. kdg2 tpikir gak.. kot2 org kate kt ni ngulor.. tp rsenya mmg ofismate dh tau.. lya just update time rehat @ kat rmh (kalo lap top tu ada n OK) n pg.. cz dtg keje awl....
cz kat opis ni xleh duk diam.. bz manjang.. nk slalu kna update.. tp time xde keje sgt2 tu lya ngaku la.. skodeng2 gak blog lain.. Tp bisa time buat keje.. just jenguk2.. utk release tension.. heheheh.. geng2 kat cni smua g2..

~aSHa~ said...

@juera --> ini bukan berharap..ini asalan org yg malas nak update blog....geng2 kami semua malas dah ni...

lya --> bagusnye geng2 same je....tapi kadang2 kita nak cuci mata gak kan...dgn blogwalking..tapi ok lagi mengular kat alam maya dan berada di tempat....dari mengular di luar opis...org tepon takde org angkat...

SuRayA^i. said...

haha, xpe sis! chaiyok!! XD

Epul Azimi said...

Kalu dh menang jgn lupe bwat kenduri....:)

*Miss Geli^ said...

siot..mapuh aku kalu orang opis baca belog ko..hahha..

mapuh mapuh

~aSHa~ said...

suraya --> pis...chaiyok..doa ye...ahahaha

epul azimi --> menang apa? menang jadi model majalah ke? ok nanti dipikirkan tang kenduri tu

miss geli --> glamer ke blog aku sampai org opis hang baca....ehehehe...betul la kan..ko kata nak dpt APC tuk 2009...ko kata tahun lepas ko kerja dgn sungguh2an...

gina marna said...

Tahniah!....ahakssss :)

pasni leh kenduri coklat tau...hehe

LYaFRINA said...

ASHA :-
i sokong u !!!

.:fyzz:. said...

fuh caya la ..aku doakan ko akan dpt APC 2009 nnti di mana ada kemahuan di situ ada jalan..ewah..cikgeli pun nk dpt gak ..ok 2 aku doakan utk korang berdua..aku sah2 dn kompem mmg tak dpt thn 2009..thn baper 2000 baper belas nk dpt apc..emm yg penting..aku wat keja hakiki..tp bak bodek tuh..aku mmg tersngt la tak reti...ewah cam pantun pat kerat lak..

::Mamalyna:: said...

gilo korang nie...heheheh...okey, gud luck tuk ko..

~aSHa~ said...

gina marna --> tahniah ke mende ni..ini baru impian + berangan

lya --> sokongan anganan mat jenin ke...ehehehe

fyzz --> ye la doakan la kami ye...ko sendiri kenal kan otak gile gile kami ni...kalo berceting tak pernah serius....

mamalyna --> mmg kami ni gile2 kan..sengal

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels