Tuesday, February 9, 2010

Tinggal 1 jam - Mencari 2 lagi penyertaan utk Hadiah Misteri

Hanya tinggal sejam lagi masa dan tarikh tutup CABUTAN BERTUAH MDM 2010. ...tepat jam 1 am..maka sbrg penyertaan tidak diterima...sy mencari yg bertuah ke 81 ni.......uhuhu misteri menanti anda..


jom join http://mdm7781.blogspot.com/2010/01/sila-berikan-nama-untuk-cabutan-bertuah.html

letak je komen dulu kat sini janji sebelum kul 1 am ye..lepas tu buat la entry..pagi esok sy check...malam esok sy cabut...tata.....

14 comments:

CikMin said...

cikmin nak join ni link http://jomkontes.blogspot.com entry tak buat lagi ni tau...

CikMin said...

ok..ini entry nya sila terjah ye..TQ.

http://jomkontes.blogspot.com/2010/02/cabutan-bertuah-mdm-2010.html

ardinihumaira said...

waaaa tak sangka besok dah last tarikhnya... ^_^ musti akak pon turut berdebar mau umumkan pemenang kan? dni ari tuh cam mau nanges2 je... miahaha... manja tol :p

~aSHa~ said...

ok cikMin asha tgu...lagipun pagi esok sy jalan2 ke blog...mlm ni update2....tq tq...

dni --> tlg dik tlg..mmg debar2 ni...rasa nak bagi semuanye...tapi...uhuhuhu...tak de bajet besar sgt...

lin_cute said...

sapa la agaknye yang kena kan.....mintak2 nama aku naik...hehehe

Kniedaz said...

Eii..tak sabar nak menanti cabutan tu..kalau bertuah alangkah beshnya...

@juera said...

cpt laaa cpt laaa..x sbr niiii..ngeeeee...rse2 mcm nk dpt tuah jerk!!!aummm!!

joegrimjow said...

xjoin contest?
menang 50 pound!!

Ain said...

cabut jangan tak cabut ya....

sape la yg bertuah itewwww....

gina marna said...

kalo ai dpt ok la u...jimat blanje pos...ngeh3 :)

~aSHa~ said...

ok thanks semua..mlm ni...nak celebrate baby dulu..then kami cabut ye..

ainhany said...

SALAM,
pejam celik pejam celik...dah ke garis penamat upernye...happy calebratian dan happy birthday to ur kids.
salam kasih sayang

Echa said...

lambat betol nak tau pemenang ni.. hehehehehe..

MiDiAiDa said...

huhuh..x sabo nak tunggu..tp cam x de harapan jek..ekekek..

10 Amalan Berpantang Yang Patut Buat Tetapi Semakin Di Abaikan. Mama Wajib Baca Ya! 12

Sebaik sahaja anda selepas bersalin, anda akan melalui fasa pemulihan diri selepas melahirkan bayi. Tempoh ini amat penting untuk mengekalk...

Labels