Tuesday, March 23, 2010

Adegan Seks dlm filem? 15 saat saja?


wah tajuk..tak bleh blah...ini pun cerita sensasi dari harian metro...wah rajin benor aku study harian metro semalam ek??

korang dah dengar ke berita sensasi lagi meletops..ramai dah ni duk donlod dari youtube tentang FILEM -- LOVE SEX AUR DHOKHA (ha ada ar tu terus copy tajuk filem ni dan cari kat google lepas tu ke youtube ye? ngeh ngeh ngeh)

katanya sebuah filem baru itu lengkap dengan adegan SEKS, pelakon yang BERBOGEL dan cerita menghendap kini hangat diperkatakan di india. (amboi cik geli, laju je baca ye)

oh ye kononnya adegan SEKS yang konon2 dirakam curi hendap oleh orang lain tidak mendapat kelulusan badan penapisan filem dan dipotong hingga tinggal 15 saat saja.


TAPI ..............


lebih 150,000 menonton video promosi yang tidak dipotong di YOUTUBE.......


amboi laju je ye nak ke youtube...ha cari la link sendiri..tak kose aku nak 'share' paedah dari pandangan korang ke youtube tu..ehehehe
ingat jumaat akan kembali lagi..nanti akak cite bab agama plak...
ermm bab anak2 dah lama tak cite kan...mr. hUBby pun....next...

22 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

hurmm...malasnya nak google...pe kata ko tempek jek kat sini...hehehe...bleh??

100 application ari ni...arghh...pening!!!

Siti said...

huhu..takde masa siti nak tgk..nak adegan seks..wat sendiri...hahaha

zue @ annaleeya said...

tak koser akak nak google youtube bagai.... bab2 cenggitu tanya en hubby lagi best.... hahahahahah....

Mr Rulez said...

elow..2lar citer pasal agama plak..bru insaf ckit..n ag 1 pasal note piano tanak share ker...;)
org ky jer g class piano nie...huhu

Asya said...

uhuuu.. i xlaju pon nk buka utube tu.. tp bila tgk n3 sha kat bloglist lya.. tu y jd laju..
hehehheehe...

--> citer malaysia tu y ada adegan seks gak.. tajuk Jalang kan.. eh ke ape??? y bru2 ni kecoh tu.. pelakon baru..

Ena said...

x penah bukak pon pasal mende2 tu.. hu3x.. x elok utk mate apatah lagi melibatkan hukum hakam.. klu buka kite ibarat terlibat samer.. hu3x..

Cik NeyNa said...

Waaaaa...mana tau pasal citer nih?

~aSHa~ said...

izan --> huhh malas gak..nanti share saham...ahahaha

~aSHa~ said...

siti --> ehehe buat sendiri lagi beh

~aSHa~ said...

zue --> kak...tanya ke buat? opsss....ehehehe

~aSHa~ said...

mr. rulez ---> ops baiklah adik bulat..nanti bab agama plak ye...akak ni pelbagai kan...mlm ni akak pg kelas piano..seminggu cuti sekolah piano..ehehee

~aSHa~ said...

asya --> kalo ai pung laju je...

~aSHa~ said...

ena --> ehehe ni akak org lain yg laju2 ni..cik geli tu..ehehehe (tibab2 sebut nama dia).....tapi betul apa ena ckp tu

~aSHa~ said...

cik neyna --> dari HARIAN METRO...pis

fikaryna said...

kalau bab2 x senonoh..x rajin la..saya takuut..huhu..

gina marna said...

pinjam beruk jap....nak google youtube...ahahahhaa

ardinihumaira said...

hayyoo... ape nak jadi ngan nustan ni.. huhu

suraya said...

sis, mcm bley jdik comentator metro je nh.. XD

Farazila said...

akk..sy still x paham...

apa yg panas nye??bollywood bt style holywood dlm filem ker???

abes tu mcm ne leh ade kat u tube nieh??

amAi Amal said...

no wonder la Usm block youtube...ekekekeke...

amAi Amal said...
This comment has been removed by the author.
~aSHa~ said...

fikaryna --> sib baik takut..takut gak sy kalo berani..ehehe

gina --> beruk ada ni tak guna..meh ar amik

dni --> dasyat gak meke ni

suraya --> duta kecil metro ni...

farazila --> ha hindustan buat filem romen2...telanjang bagai...tu yg ada org letak dlm youtube...

amai --> kalo kat tempat belajar mmg tak elok tgk mende mcm ni..cepat lupa org kata..ehhee

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels