Friday, March 5, 2010

Award dari Ziemah


wah dah lama tak dpt award2 ni..ehehehhe tq puan ziemah (puan ziemah ni salah satu ibu yg memberi susu ibu sepenuhnye kepada adam....anda boleh la lawati blog dia..byk info ttg susu ibu dan cara2 menyimpan dan cara2 mengepam....)
*********
ni nak tanya ni..beautiful blog ke beautiful tuan punye blog..sbb tulis blogger..ehehehe...
tima kaceh la ziemah....sbb kata aku beautiful...i laik...eheheh(dlm nada perasan tak sudah2)
ok ok..kena layan tag jugak puan ziemah kata...
*******
Makanan
♥belasah je janji halal...kalo pg membeli tu aku pastikan ada tanda halal...tapi kalo nak sebut...betul2...tempoyak tu betul2 buat aku terliur..

Bahan Bacaan
♥ harian metro (hari2)...emel....ehehehehehe dan jugak blog....(bahan bacaan la kan?)

Rancangan tv
♥ seme cerita di channel 411 - 413....yg tu je buat otak aku fresh..yg lain....alaaaaaaaaaaaa (bukan nak kodem cite melayu...tapi cite melayu byk jugak aku layan what)

Keperibadian
♥ nakal...(ye kan?) eheheh tapi sopan santun (tlg jgn cebik ye kawan2 dss...ahahahaha)

Hobi
♥ ermmm hobi? byk tu..pg kedai cek duit (leh terapi minda gak), baca blog...


Impian/Hajat
♥ nak pg Umrah (amin semoga diperkenankan niat ini)

Senarai Penerima Beautiful Blogger Award:

nOj
lya kemaman
zue @annaleeya
kak ain mama danish dan sarah
ena - teratak milikku
epul aka cepu (kuantan)
lin cute
kniedaz


uish ramai lagi nak letak ni..kalo boleh semua...ha senagn cite semua yg telah membaca....anak dah duk atas riba ni..so tak dpt nak taip satu satu

6 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

aku takmo buat sebab nama aku takde...yelah dah ramai kawan blogger baru...dah lupa kat aku...sob...sob...

hahaha sedih dak komen aku tu...takpelah, aku takmo buat...segan nak buat...bagilah kan kawan2 blogger ko yang buat...

~aSHa~ said...

izan --> gitu plak...actly rasanye ejan ada bagi kot..ce ko cek...sbb tu tak bagi kat dss sgt....sbb kawan dss kita ada yg dpt..ehehehe

Zimah's Depart said...

zidah : blog aku xde info psal BF ni sgt..hehe..cite psal susu aku tu ada la..heheh..

~aSHa~ said...

ziemah -->tapi ok apa..byk info leh dpt dan share dari ko..terutama semangat dan niat ko yg baik tuk anak2

zue @ annaleeya said...

uihhh... dah lama akak tak kene tanya soklan nih... nanti klu free, akak rembat award tuh dan jwb soklan tuh eh...

~aSHa~ said...

zue --> ok akan tgu entry k.zue

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels