Monday, March 8, 2010

Contest Aksi Menarik si Comel Bersama Floater Sempena 1st Birthday HNI

Memandangkan kawan aku ni bakal menyambut ulangtahun pertama anak bujangnye...maka beliau dgn berbesar hati dan bermurah hati ingin 'menderma' sebarang dua hadiah tuk peserta2 contest beliau jadi saya selaku mama vogue (huhhh gelaran baru yang cipta sendiri) ingin menyertai ar contest dia..


Syarat Penyertaan:Mudah sahaja

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang mengetahui atau terjumpa atau terbaca atau terikut atau sebagainya mengenai blog ini (bukan terbaca ni...mcm wajib baca jerk hari..<--ayat bodek beb)

2. Sudi menjadi FOLLOWER di blog ini (sukarela ye...dah jadi cam kebiasaan plak, kalu wat contest mesti jadi follower..bukan per, senang nak review blog peserta nanti...) <--- owh alredi done

3. Add kan LINK blog ini pada blog memasing. <---- ermmm udah lama gak..done done, pe lagi syaratnye...
4. Add LINK contest ini di entry memasing <--- goner ni wei..tapi dah addlink tu...kat highlight kaler merah2 tu...
5. Add kan banner contest di side bar blog memasing. <--- ye ye sat lagi ada tertera...janji before 31 mac kan?
************************
Cara-cara untuk menyertainya ialah:-
1. Sila uploadkan SEKEPING gambar aksi menarik si comel anda bersama floater. Si comel hendaklah berumur kurang dari 4 tahun semasa gambar itu di ambil.
2. Nyatakan nama anak anda dan umur beliau pada ketika itu
Nama sebenar ke nama tipu2 ?
Nama : Maisara Damia'
Umur : 1 tahun 7 bulan 23 hari (amik ko nak sgt ketika itu ye ehehehehe)
3. Sila tinggalkan link penyertaan anda di entry ini agar mudah untuk saya buat semakan. huuhh mudah sahaja

PERHATIAN
*Hanya 3 orang pemenang yang akan dipilih (ye ar 3 org pun 3 org ar..aku dah siap jumpa bomoh2 ni...mereka kata...aku maybe terpilih....kalo tak terpilih..salah bomoh la ni..)

*Pemenang akan dipilih berdasarkan aksi yang paling menarik bersama floater memasing*Tiada sistem undian diperlukan dan pemenang akan ditentukan oleh juri yang dilantik dan penganjur bukan juri ye kengkawan*Tiada kompromi dalam pemilihan pemenang*Keputusan adalah muktamad...sebarang surat menyurat tidak akan dilayan... (kalo saya menggunakan emel atau sms atau telefon dilayan tak?)
Tujuan saya menganjurkan contest ini selain niat saya untuk menghadiahkan sesuatu, saya juga ingin menambah kenalan di kalangan blogger2 baru yang sudi berkunjung ke blog saya ini...
Tarikh tutup penyertaan: 31 Mac 2010

jom kawan2 kita pergi bawak anak mandi manda dan snap gambo bersama floater tu..dan join CONTEST INI

nota pagi : mesti aku tak layak menang kan... sbb byk songgeh

19 comments:

Echa said...

kiranya ko dah buat keputusan last la ni ek.. kemain berderet gambo nak masuk kontest.. heheheh.. gud luck tuk MDM... comel je si maisara lepak dalam tu..

iz-AnN عبداللطيف said...

wah kakak baby...siap posing baikkkk punya...beso benor floater dia ni...heheh...pepun tengs for your sapot...

~aSHa~ said...

echa --> eheheh byk tul entry rentetan nak join contest izan ni...byk bomoh aku jumpa ni..

~aSHa~ said...

izan --> ye ibu...ni posing khas tau...

LYaFRINA said...

kih..kih..kih...
Siap jumpa bomoh tuu.. Bomoh mana tu???

Buat yer sha:-
http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2010/03/tagtagtag.html

~~> hehehehhhe,,, jgn mareee...

@juera said...

tgu la i kawen ti ade anak i join this contest ye ye..^_^

Siti said...

salam kenal dari siti...siti dah follow..Good luck yer.

ainhany said...

salam asha.

comeinya..anak sapa tu????
foto ank saudara boleh tak??

hihie...byk soal noo:))

zue @ annaleeya said...

nih gambar kat gambang tuh ker??? gud luck to maisara yer...

Ain said...

gud luck sara ngan mamanya...

lin_cute said...

gud luck zidah and sara....semoga kita sama2 menang ini contest....hehe...ko jumpa bomoh tu ada cakap nama anak aku skali tak...?hehe

~aSHa~ said...

wah tak sedar...byk dah komen..sori ni baru bernafas skit dari tadi..

lya --> nti sha buat ye..mlm nike..

@juera --> pinjam je gambo anak akak yg 1st tu...jadikan anak angkat...

~aSHa~ said...

siti --> thanx terjah...nti mlm asha tgk balik...kat opis xsmpt plak arini

ainhany --> kena tanya puan penganjur...ehehehe..agaknye boleh kot..janji ada bunyi ANAK

~aSHa~ said...

zue @ annaleeya --> a'ah gambang

kak ain --> tq tq...

lin cute --> aku lupa ar sebut nama anak hang...tak pe takpe..aku akan jumpa hari2 bomoh tu...ehehhee

(punye nak dpt hadiah tv plasma..ops...)

gina marna said...

chaiyokkk...

huhu kite satu haram pun x dpt lg giveaway ke adiah ker...syahdu jap rase...kang main lg semangat...hehehe agak2 x cukup mandrem ekk :)

ardinihumaira said...

meh damia,,, meh kat macik dni... damia turun jap ek.. macik dni mau naik pulak. hehehe... :p

Y@ZeD@ said...

akk pun tingin nak join contest2 anak2 nihh, tp xdelak anak sendirik!
pinjam gambor anak org, agak2 izan kasik lepas masuk x??

erkk, tetibe mosykil, nape akk tnye ko ehh?? baekk, tanye tuan punye contest terus ehh???

btw, comel giler swimming suit anak ko! nihh aku geram tgk anak pompuan nihhh!!

gud luck!

SuRayA^i. said...

eheh, gmba yg sy suke~

gudlak sis! =D

~aSHa~ said...

gina marna --> aritu kan yu menang teka2 syiling kat nOj

dni --> makcik dah ke? ehehehhe

yaZeda --> tanya ar tuan contest tu...nanti pinjam la gambo2 mana yg terbekenan..kalo tak berkenan kat sini..tu anak echa tu lentok dlm floater..lg cun

suraya --> pis

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels