Thursday, March 18, 2010

Sesiapa yang Berminat Memilikinya Sila Hubungi Saya.....










...hello...how are you???pon..pon...assalamualaikum (ayat cam asal dari kampung) owhh...oklah takmo citer banyak...ni saya nak kobakan pada kawan² sekalian, saya ada menolong seorang kawan untuk menjual model² aircraft seperti dibawah...bagi yang berminat untuk memilikinya dan untuk menambah koleksi peribadi, silalah berbuat demikian dengan
menghubungi saya di email
atau

keterangan berkenaan dengan model² aircraft tersebut adalah seperti dibawah...

harga rm25.00
(tidak termasuk pos penghantaran)

badan : besi
panjang : 16 cm

model-model aircraft yang ada dalam stok

MAS
Air Asia
Japan
British
Brunei
Singapore
Saudi Arabia
American
Cathay
Emirates
China

SEMUA MODEL² TERSEBUT DIDATANGI DALAM PLASTIK DAN BERADA DI DALAM KOTAK...
so korang kena pasang sendiri la kan...:P
so di atas adalah contoh model² aircraft tersebut...


dan dibawah adalah model yg memegang aircraft bernilai rm500++
tapi yg model pegang tu sy tak ingat dulu nilai bape..skrg ni dan beranak dua...so korang yg bujang2 takde can ye nak ngorat..laki dia besar...
(izan, komisen pengiklan ada kan? no akaun aku sms kemudian ye...eheheheh)
pis

11 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

hehehe...tolong secara ikhlas la weii...ekekeke

E.d.Y said...

alamak..mmg minat kumpul model2 nie...jap fikir nak beli ke x

ezzati said...

hehe..sib sy bkn pengumpul :)

gina marna said...

chanteknyerrr....geram gak tgk...hmmmmmmm pk pjg sket sbb nk kumpul dana beli henpon baru...huhuhuhu

Ain said...

hubby akak memang pengumpul model helikopter, kapal terbang ngan jet....

nanti akak tanya dia...

gina marna said...

ops....singgah lg skali...promote kontes ngehehe sila klik2 cni yek...hadiah menarik utk anak2 :)

http://kontesgina.blogspot.com/2010/03/byzura-razalis-blog-giveaway.html

Zura said...

minat minat mmg minat...kereta xde ke...???

nk jugak tp tgh pklah..nti sy email erk..

LYaFRINA said...

woii.. sgt2 comel..
suka kalu dekor rmh guna phiasan cam ni..
nmpak moden!!

iz-AnN عبداللطيف said...

untuk dengan lebih lanjut, sila klik ke blog saya ye...

~aSHa~ said...

izan --> skrg ni ada ke mende free? eheheh kerek tak? kerek la jugak kan..sila bawak 2 nanti ye..tq

~aSHa~ said...

edy pk ye....nanti leh hubungi sy atau cemomot tu...

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels