Tuesday, March 23, 2010

Tarian Gelek membantu menambah kekuatan tenaga seksual???????????


biar betik? betik tak betik la ...mmg betik pun..sbb tu org lelaki suka tau tgk pompuan yg gelek2 ni..ntah apa mereka pk...lantak kan je la...dah NORMAL katanya kan...tak gitu cik geli...amboi cik geli...cepat je hang klik kat entry aku yang ni ye...subuh2 lagi...

amboi yg lain2 pun...cepat je klik yg bila ada perkataan seksual ye? eheheheh....aler kalo aku pungggg....ahahahaah itu kira normal la kan? tak normal? xpyh kawin okeh...opssss

(gambar ihsan mr. google..tak sampai hati aku nak tjk body aku kalo pakai gini...ngeh ngeh ngeh sbb lagi 'cute')

aku terbaca ni tentang GOYANGAN BENTUK TUBUH IDAMAN kat harian metro (sekali lagi...aku kan duta harian metro tak berbayar) kalo korang nak berita penuh...korang kena beli harian metro..aku dah cari link ke http://www.hmetro.com.my/ part variasi..tadop pun...mmg part ni payah nak masuk dlm web kot...xpe hangpa p la cari kat mana2 kedai ye...terbitan 22 mac 2010, okeh...

meh akak ni cite skit...akak la sgt kan...

dalam harian metro tu ada habaq ada pusat tuk tarian gelek ni di PUSAT KECERGASAN WANITA, AZ-ZAHRAH yang terletak di bangi...mudah la kepada yg duduk kat sekitar putrajaya kan? kalo aku masih di sana...sure aku akan jejak kan langkah ku ke situ dan mengelekkan punggung ku sebarang 2 jam ke...so apa tgu lagi...terjah la ramai2 beb...

ooooo takde masa ye...meh sini baca plak apa kebaikan nye ni beb...

Di Timur Tengah, tarian gelek dikenali sebagai tarian oriental yang hanya dilakukan wanita untuk menyambut upacara KESUBURAN atau persiapan pernikahan dan dijadikan alat untuk MENGGODA LELAKI...

Tarian gelek ini menunjukkan kesensualan, kecantikan dan kelembutan seorang wanita pada setiap gerakannya yang menggoyangkan bahagian pinggul, dada dan perut diiriingi irama yang begitu mengasyikan.

ha nak tau lagi?

Dalam erti kata lain, selain meyihatkan badan, ia turut membantu MENAMBAH KEKUATAN TENAGA SEKSUAL. jadi tidak harian mengapa wanita di Timur Tengah menjadikan tarian ini sebagai aktiviti harian mereka....

wah wah timur tengah je ni...apa ingat wanita PANTAI TIMUR ni tak hebat ke...belum cuba belum tau, tau!...sekali gelek.....korang pun join gelek..ahahahaha opsss

(ini pun gambar ihsan dari google...tak termampu aku nak suh org snap gambo aku bergelek..auwww malu akak...ehehehe)

eh lupa nak habaq kat hangpa... gambar-gambar wanita dalam harian metro tu..seme nye boleh dikategori kan badan yang agak debab..opsss...bukan aku nak mengkeji wei...aku nak bagi semangat kat hangpa..jangan hangpa ingat yang badan kurus melidi je leh gelek2...ish ish ish..

gambar2 dlm harian metro tu semuanye bertudung tau..bukan seksi meksi ye

kalo korang tak caya gak..pg la beli harian metro semalam ye...banyak gambar dalam tu...mereka siap pakai juraian skaf dikelilingi syiling pada pinggang sebagai fokus kepada gerakan pinggang dan agar senaman menjadi lebih menarik.

bayangkan...apabila menari, alunan muzik diiringi bunyian syiling tentunya ia lebih menarik dan menyeronokkan kan nenek kan? kan?

ok udah udah...aku bukan penulis harian metro..tak kuasa ai nak salin semua...ai amik part yg menarik je....

salam

jam 12.35 am

ingat kan nak bergelek mlm ni...tukang tgk tido plak...

19 comments:

Ena said...

hu3x.. camnie pun boleh .. memg si mate keranjang suke la tgk gambar2 cenggini.. ho3x.. malu pulak nak tgk kan!

zue @ annaleeya said...

semlm pon ade baca gak kt harian metro... tp baca gitu2 jer... x minat sgt nak tau...

tp klu lelaki2 yg buaya tuh konpem kuor bijik mata tgk pompuan gelek2 camnih...

~aSHa~ said...

ena --> ehehe gelek kat depan hubby sendiri ye....tak malu sgt kan

~aSHa~ said...

zue --> takpe kak..kita gelek tuk suami sendiri je..

LYaFRINA said...

OLOOO... DGR KE NAMA AZ-ZAHRAH TU CAM DOP SESUAI JER.. HEHEHHEHE..

MEK NAK HABAQ MAI... KALO ORG TIMUR TENGAH DUK GELEK2... ORG PANTAI TIMUR PLOK...
P KAT KUALA KEMAMAN, TGK LA ORG DUK GELEK2 KEPOK LEKOR TU.. DGN BDN2 SKALI BLH GELEK... HAAA.... LAWAN LA KALO BOLEH.. LAGI HEBAT!!!

{ e'mie } said...

zidah...kalau aku gelek..macam mana ek..laki aku terliur lagi tak..mestilah terliur yer tak..coz aku jer yang sah n halal untuk dier..kahkahkahkha..aku nak buat lah balik kang...

Ain said...

kalau semua dah start bergelek nanti, mau mas idayu tak leh carik makan....hehehe...

sha, dapat invited email dari nuffang tak untuk attend even kat berjaya times square tue...

check email cepatttt....

*Miss Geli^ said...

btw, memang aku suka sangat tarian gelek ni..

aku pun tengah blajar goyang goyang perut aku neh...mana tau bole pecah lemak kat perut kempis skit perut aku....wei, ushar la kat bangi tu brape bayar untuk kelas gelek tu...

(natam ni memula entry dah ngutuk aku..hahahha)

~aSHa~ said...

lya --> tak leh nak on ym ar...slow...amboi kemain gelek kepok lekor pun leh masuk kategori ye...mmg hebat org kemaman ni

~aSHa~ said...

emie --> gelek ar...ko gelek depan laki org lain pun terliur gak kot...janji ko tu pompuan..terliur aje kalo lelaki tgk...nyah gelek pun lelaki terliur..ahahhaa

~aSHa~ said...

kak ain --> takpe kak..semua lelaki tak pandang dah mas idayu atau seangkatan dgnnya..seme tgk bini je..tak sabar nak balik umah tgk bini gelek..ehehehe

kak gmail sy slow..tak dpt kot..kawan2 sy seme tak dpt..yg terawal je...sy kan last minit

~aSHa~ said...

miss geli --> wei mmg leh kempis kan perut dan buang lemak2...ada berita penuh dia kat harian metro...

ehehe ada lagi next yg kena kan ko..tgu jam 11 ye

umilia said...

aku suke nak begelek2 ni..tp laki aku msti tak bg aku blaja nye la..lagi2 klu ade lelaki kat dlm kelas tu..aurat beb..hahahaha..blaja gelek sndri kat umh je la..

Farazila said...

err camne nk gelek...
klkak la nt perut sy yg terlebeh gelek..hihihih

gina marna said...

x sanggup nak tgk...hehe

kocik said...

masuk jer blog nie..cam2 dapat..;)
tp xsume laki suka pmpn gelek..slalu pokcik2 tue yg gatai2 jer minat..klu laki muda xlyn lar..nak pandang 2 jauh skali..hahaha

suraya said...

ngeh2, ape lg sis..gelek la~~

ardinihumaira said...

mao gelekkk yahuuu mao gelekk..


ooo patotla nustan asyik gelek kuch kuch hota hai je. ghapo2nya nak subur2 ye.. haha.. pecah rahsia. dni mau gelek gak.. goyang2 ulahup ulahuppp... haisyyyhhh deen jangan baca yang ini. kang dia suh gelek2. miahaha

~aSHa~ said...

umilia --> rasanye tuk pompuan je kot...

farazila --> sama la kita..tapi takpe..nanti leh kuatkan bahagian perut..

gina ---> tak sanggup tgk yg ai ke?

kocik --> ala2 mcm astro dah ni..mcm2 ada..

suraya --> eh akak gelek dgn anak2 tiap petang kalo free..ehehe jom join

dni --> kena belajar ni.nak kawin tak lama dah tu..nanti deen tambah suka ehehehehehh (gelak gatai ni)

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels