Wednesday, April 21, 2010

cun saja dari sleeq (Lirik)

sekarang ni rasa seronok dan enjoy plak dgr rentak lagu ni....

  • Lagu ini bukan di radio setiap hari untukmu
    Lagu ini tidak perlu kau kembali kepadaku
    Lagu ini hanya ingin kau fahami ku sudah teruskan hidupku
    Semuanya cun saja

    Tak perlu tinggalkan pesanan
    Tak perlu buat panggilan
    Ku tak perlu lagi kalau kau cuba mintak maaf
    Lupakan sahaja
    Diriku cun saja

    Duduk di rumah seorang saja
    Menulis lagu cinta
    Menggunakan kisah ini tuk ceritakan

    Chorus


    Alyph:

    Cun hidupku kini cun saja
    Sejak kita memang cun semuanya
    Sejak pisah itulah permulaannya untukku berhati-hati dgn buaya
    Ngap ngap pendirianku tegap
    Jumlah kali kita bertengkar memang genap
    Untuk aku ke tahap ini silap kita memang patut sama-sama kene sepak pak pak
    Tapi bukan niat aku tuk salahkan dirimu
    Aku sedar ku juga ada kekuranganku
    Tapi kalau bersifat mementingkan diri sendiri untuk kebaikkan bukan kurang ajar itu

    Duduk di rumah seorang saja
    Mengarang lagu cinta
    Dengan mengembalikan kisah kitakan tapi jangan perasan
    Ohh..


    Walaupun ini bab yang baru ada masa arah ku tak tentu
    Tetap rindu kehadiranmu, tidak patut
    Kerna ku takut

    Chorus

    Lagu ini,
    Tandanya kamu masih sayangkan ku
    Walaupun sudah tidak bersama lagi


    Lagu ini,
    Tandanya ku masih rindukanmu
    Walaupun sudah tidak bersama lagi

    Lagu ini,
    Dengan lagu ini ku ingin memberitahu kamu bahawaku okay
    Aku okay

    Lagu ini,
    Dengan lagu ini ku ingin memberitahu kamu jangan cakap tak boleh

(kita layan lagu dulu ye...sbbnye entry yg dah draf tak leh nak publish lagi..gambo2 xcukup, terutama segmen selongkar....tag lesen memandu, tag sepuluh, tag cekodok)

video

16 comments:

Ain said...

lagu apa nie sha?

tak pernah dengar pun......

janji cun kan kan.....

miyahaha.....

Ena said...

owyh.. ena dah almer dah tak layan lagu2 cenggini asah.. mungkin penah dengar p tak amik tau kot.. heheh

yg pasti cun kan!.. kih kih kih

~anna&anuar~ said...

hahhaa... festaim tgk lirik ni.. mmg cun la...

p/s: pssstt.. mmg ade ye lagu ni... x aci tipu ehh..

~aSHa~ said...

ain --> xpernah dgr ke..kat era selalu ada

~aSHa~ said...

ena --> best lagu ni..try la

~aSHa~ said...

anna --> eh tipu apa nye..mmg wujud lagu ni..try la search lagu ni...mesti ada...

zue @ annaleeya said...

lagu ape nih yer...tak pasan sgtla.. xpela.. janji cun... he3..

LYaFRINA said...

sha,,,patutnya sha rakam vdeo sha nyanyi lagu ni..baru malatop.. bru blh layan feel.. eheheheh

**CEPAT...CPATT...SELONGKARRRRRR!!!

miemiey said...

asha lagu apa ni..dah puas miemiey kumat kumit mulut ni cari lagunya tapi tak thu jugak lagu ni...

nyanyi laa asha ckit..
hehehe...

Siti said...

siti yang cun..byknya perkataan cun....tak pernah dgr lg lagu nih.

Ain said...

sha, akak lupa nak gitau, untuk dapatkan widget top ten member tu, klik kat get this k....

sorry dear....

LIPISLADY said...

Assalamualaikum, anda telah di TAG, sila ke blog LL untuk menjawab TAG tersebut.

mamalieyna said...

cun saja...^_^..lagu apa niee..hehe..

..nOj rawK.. said...

tak penoh dengo

SiTi said...

kak..lagu apa ni x penah dgr pun

job said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels