Friday, April 9, 2010

GATHERING PANTAI TIMUR

salam pagi jumaat....salam 1 malaysia salam 1 komuniti blogger

arini setelah sekian lama..kawan2 duk tanya2...bila nak buat gathering bila nak buat bila nak buat...ehehehe..

ok ok....ai dgn berbesar hati nye nak menganjurkan nye.....menganjur disini bukan bererti mengsponsor ye kawan2...ai hanya tlg arrange kan je...maybe di bantu2 oleh beberapa kawan2...spt kak ain, Lya, Leily (sori ai tak mintak permission uol berdua..eheheh..tapi ai yakin uol leh tlg kan???) ...boleh kan kan...eh ada lagi yg sudi membantu....alhamdulillah ramai jugak ni nak membantu kan.....


tarikh : MEI atau JUN
tempat : CHERATING atau MONICA BAY KEMAMAN
bayaran : RM20-30 /family (ini cadangan)
sy akan arrange kalo kawan2 bloggers pantai timur memberi respon di ruangan komen lebih dari 10 orang...kalo kurang dari itu mcm tak syok la kan

jika ada yg mahu penginapan, boleh di atur (byr sendiri), sy akan book kan...di area berdekatan gathering

PANTAI TIMUR = KELANTAN, TERENGGANU DAN PAHANG...tapi jika yg luar dari kawasan tersebut sudi nak join apa salahnye...atau pun kepada bloggers yg berasal dari pantai timur nak join gak apa salahnye kan....

oh ye kalo anda sendiri mempunyai tarikh yg bersesuaian..boleh la bgtau kat sy ye...
sy ada jumpa kawasan luas yg sesuai spt di atas....
ini nama resort tu..murah gak.. ranting beach resort cherating
dekat dgn chalet...mudah nak solat atau nak rehat2....

ada jenis yg besar skit...

sila berikan respon kalo anda rasa berminat atau war warkan kepada rakan bloggers yang berminat...

terima kasih

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

26 comments:

*Miss Geli^ said...

ok setuju.
saya ni blogger dari pantai timur asalnya...
tapi sekarang berkhidmat di putrajaya..

bole tak saya join ni kak asha?

..nOj rawK.. said...

sy vote cherating... tp sy xde family, sy bayo RM5 jela ye. tarikh sy x kesah bebila. sy org bujang. boleh sy carik jodoh disitu (lelaki muda sahaja ye)

Ena said...

hehehe..

asha dah tahu kan sy pon owang pantai timo gak kan!..
sy cam berminat nak join.. tp kene check jadual hubby dulu... kalo ok.. Yahoooooooo!!!heheh

Ain said...

nak joinnnnn....

dah lama tunggu.....

kalau perlu pape bantuan, inform akak k.....

~aSHa~ said...

adik geli --> ok anda dikira org pertama yg vote

~aSHa~ said...

adik noj --> family tu actly bukan per family..per org kot..per blogger...

~aSHa~ said...

kak ain --> wah leh jadi salah seorang ahli jawatankuasa ni....sib baik ada yg sudi dgn ikhlas...

~aSHa~ said...

ena --> eheheh ok ena...best gak dpt jumpa ena ni..leh mintak petua jaga badan

ardinihumaira said...

huhu.. jauhnya.. kalo la ado nak wat kat pantai irama.. isk isk... kak.. selamat berhepi2 di sana :)

Siti said...

waaa..ramai rupanya org pantai timur ni....hehehe..
ct pun sama, org kuantan tapi duk selangor..kalau trikh kena ngan time siti balik kg, leh la join nih..syoknyaa

AYU IDRIS said...

Salam...nak join!nak join!Ayu asal KL,tapi skrg ni dah menetap di Kelantan!Molek benau le kalau buat gathering,teringin gak nengok asyik Klang Valeey aje buat...kalau bln 6 tu ok kot sbb ada cuti skolah (3 - 11 bg negeri2 Kelantan & Tganu), 4 - 12 bg Pahang...klu nak pertolongan apa2,Ayu volunteer....hehehe...

nsazwa said...

salam akak...
nani nk join jgk..dekat je dgn umah nani...buat kat cherating ye....umah nani kat beserah je..

miemiey said...

salam...
wah ini dah kira bagus...
kalau ada kelapangan insyaallah boleh join...
dekat je
saya pon duduk area kuantan gak...

mamalieyna said...

wow manarik..!
bagus2x..anisiatif yg baik tuk eratkan silatulrahim..^_^

BabyShop said...

Shops at BEST price for baby clothings and accessories with us!! Grab the cute toy sock at only RM6/pair from BabyShop.

elly hamzah said...

saya org pahang-hehehe, kuantan. tapi skg duk kajang, hurm..kalo nak buat gathering tu-kira cm suaikenal antara bloggers lah kan?buley2..buley dipertimbangkan..tapi kena set time ngan masa btol2...pas tu rega semua and then kena war2kan ASAP..!klo jadik, cam nak follow gak-nak kenal bloggers2 kite sumer ni!

~aSHa~ said...

ramai gak nak join ni...hi semua...

boleh la kot sy handle kan bersama2 blogger yg sudi dan angkat tangan dah dan sedia membantu...

ain
ayu idris

tq dear...kita leh bincang lebih lanjut

nanti add id ym ye

azrisha03@yahoo.com

@juera said...

utk yg dh kawen ke??yg single mingle leh x?hehe

~aSHa~ said...

@juera --> eh sape kata tak leh..mai jadi AJK ni nanti..ehehehe...bleh? ajk tuk souvenior..ok?

oYa said...

mimiey..mu join aku join...lame dok jupe mu ni. last jupe masa aku pantang hr tu muekeee..
lya bohsan doh jupe sokmo hahaaa

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

salam asha...
saya vote cherating.. =D
hihih, bleh i beranimun skali ngan en. hubby eventho umah PIL dkt aje..hihihi...
tp tarikhnyer x tawle camne.. kne check ngan dear hubby blk.. biase akhir bln br balik.. 3 wks offshore, 1 wk onshore..

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
hMm..ni lagi sorang mamat bujang..
ley j0in ke? huhu

LYaFRINA said...

saya undi pukal...30.
untuk

CHERATING!!!

zue @ annaleeya said...

owhh... sory sha.. akak terlepas pandang entry nih... akak setuju sajork... akak sokong... cherating pon ok.... tgh2 antara kmn dgn ktn kan... adil sket... hehehe...

My Family..... My Love.....My Friend said...

sokong cherating.....dekat ngan ganu... n dekat gak ngan kuantan

~aSHa~ said...

tq akan sy update entry seterusnya...tq tq

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels