Friday, April 9, 2010

Malu plak kalo blog kerdil ni diterjah oleh Ben Ashaari

ramai dah join yg terjah2 by blogger femes amos Ben Ashaari tu...

ai ingat nak jugak diterjah2...tapi bila pk..alamak templete pun takde yg menarik lagi..ada hati nak diterjah...mau ditempelak oleh Ben Ashaari tu kang...eh tapi ok gak kalo dia mengkomen membina kan...at least kita leh perbaiki mutu penulisan yg cacar babar ni..dah le bahasa melayu sy ni kurang...bahasa english apatah lagi...apa bahasa yg sesuai tuk sy guna pun sy tak tau...ehehehe...

eh tapi kalo uols nak tau..kalo kita rajin singgah blog dia..dia tu rajin gak singgah2 balik blog kita tau...

ermm ai ada bukti dia pernah dtg sini....jap ai kodek2 gambo print screen yg dah save ye

v
v
v
v
v
v
(selama 10  minit mencari hingga bateri lappy pun minta disumbatkan wire)

ops sori tak jumpa plak..
eh ai tak tipu tau...tak caya tanya la dia..pernah tak singgah sini..ehehehehhee
(nakai tau yu ni)

pis no war k

8 comments:

Siti said...

hahaha...takpe..nanti kalau batri dah ok..leh la cari lagi...hehehe

Ena said...

ekekeke..

pandai nooooo.. heheh

Mr Rulez said...

jap2..akak nie tak cam mak2 yg len..muda jer..ahakz..ap rhsie nie...hoho

~aSHa~ said...

siti --> ehehe dah join ke terjah2 tu?
ai malu la

~aSHa~ said...

ena --> ehehehe betul ai perasan dia pernah singgah sini..sekadar singgah

~aSHa~ said...

mr. rulez --> akak ni baru suweett 17 tau..yu ni mesti 16 taun setengah kan

ardinihumaira said...

ala.. janganla malu2... segan2 takpe.. hahaha.. kak, malam tadi dni tertidur depan latop kesnye tenet super lemabap.. ayoyooo tak sangka tertido

~aSHa~ said...

dni --> sib baik tak makan tido mandi dgn laptop kan..

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels