Friday, April 30, 2010

InsyaAllah....

InsyaAllah, aku telah bernazar kalo aku dpt APC tahun ni...duit tu akan di bahagi dua..satu tuk parent aku satu part lagi tuk my soulmate...teman sekatil....ehehehhehehehe

Majlis APC akan berlangsung pada 5hb Mei 2010.... di Putrajaya....

ucapan khas tuk penerima duit APC tu nanti

my mom n dad ; thanx a lot...sbb byk bantu akak...jaga anak..ehehehe...time sibuk last year...mak abah sanggup dtg tlg jaga anak...siap kipnap anak kami bawak ke kampung....jasa mu tidak terhingga

to my dearest hUBby --> u layak dpt...sbb u byk tlg ai anta anak, amik anak time yu tak outstation...itu la pengorbanan terbesar yg membantu ai nampak agak cemerlang last year...oh ye tlg beli breakfast..sbb yu tau ai tak kan keluar kalo boss ada....so thanx a lot dear...i love u....

19 comments:

Mr Rulez said...

1st..hehe

akak APC 2 aper ekk..mklumlar dak2 skola ag..tak tau...;)

Mr Rulez said...

jap2..cam tau jer..anugerah pekerja cemerlang ker...

iz-AnN عبداللطيف said...

ada desas desus nak dapt la tu...

~aSHa~ said...

mr. rulez --> gitu la...eh sori ye jarang dpt singgah ur blog...sbb nye broadband akak rosak ehehheeh...apc tu betul la maksudnye tu

~aSHa~ said...

izan --> jumpa next week ye laling...ai will be there....

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

di PICC ker kak? jom jumpa pastu belanje saya di ALAMANDA

hehehhehe

Kniedaz said...

semoga dapat... ^_^

sI tEDI said...

dah kompom dapat?
tahniah

ardinihumaira said...

wah3. gudlak kak! dni doakan semoga akak dapat ye.. amin... :)


DEMI KAMAR BERADU

ainhany said...

tahniah asha..
wahhh wahhhh... meriahnya..mmm ni APC kali ke berapa nie...hai takkan dua jer nak belanja...rkan yg bertandang kt umah nie...tak de ke??/

btw: tahniah!!! dah tersurat itu rezeki bagi asha yg telah menunjukan kecemerlangan dlm perkhidmatan..amin

SuRayA^i. said...

gudlak sis =D

Siti said...

waaa..dpt APC yer..tahniah2.....heheh...

azila said...

tahniah..sonoknya tercalon utk APC:)

@juera said...

tahniah!dpt jg akhirnya..smg lbih dedikasi dlm keje akak yer..^_^

Echa said...

zidah.. sori wei.. aku tak berjaya.. sius aku tak jumpa kod tu seme.. aku rasa sbb ko tukar template..

E.d.Y said...

pakai kene vouge2...nnt ada la lensa2 yg menerjah...tu pun kalau menang la..haha

Epul Azimi said...

kalo anugerah blogger cemerlang compom dpt...:)

~aSHa~ said...

terima kasih semua...
ini cubaan menaip komen kali ke 5 agaknye...tak tau nape jenuh nak taip

sy amik apc kat dewan jpa je..tak sampai ke picc..ehehe

tapi suka dan gembira nye hati sbb usaha sy selama ini dihargai...

takut gak org kata2 belakang...tapi tak tau nape..sy sendiri rasa last year...byk sy berkorban..tak pernah claim ot pun...

dan saya takut gak makan duit tak halal...apc ni kan kira mcm bonus..kalo sy ni tak patut dapat sy takut la duit tu jadi mcm 'tak sesuai' sy dpt...uwaaaaaaaaaaaaaa mcmana sy nak jawab di sana nanti..

jadi...ini perasaan sndiri je..

last year sy rasa spt keje kat private je...dulu sy pernah keje private...dan dihargai..naik gaji jauh berbeza dgn kawan2..ramai yg cemburu....tapi ada je lawyer yg setuju gaji sy dinaikkan...sbb dia tau hasil kerja sy mcmane...cepat dan tepat...

nanti sy bercerita lagi..tima kasih kawan2...i lebiu all

.:fyzz:. said...

lebiu u too..btw zidah.aku rasa hg layak tuh dpt apc...bagus la..tak kuar rehat sanggup mkan kt kusi lam bilik..aku kimsalam dulu la zidah tu la sampai la nih tak dpt apc kot..hehehe..munkin lom rejeki...aku bukan apa..ramai orng dok bodek big boss aku..aku nih malas nak bodek..seriously tak reti lansung nak membodek nih..tp aku tak maksudkan hang la..aku rasa hg wat keja ngan telus amanah dn cemerlang..so mmg patut hg dpt last year punya acknowledgement..(betui ke makna penghargaan) TAHNIAH ZIDAH..

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels