Monday, April 5, 2010

kepada fotochenta a.k.a Mr. Rulez




buat perhatian beliau...akak ni tak leh masuk ke blog hang...hang tgk la pesai tak bleh nohh...

'tgk gambo di atas untuk pemahaman jelas'

ce hang cek..virus apa yg melekat di blog hang tu..dulu akak pun pernah jadi gitu..then kawan akak la tlg removed sumthing yg melekat dlm blog membawa sekali virus..kalo tak silap gambo kot...hang cek la nohhhh...

mr.rulez ni bulatkocik la kan? kan?

apa cite tuko blog? ce try acu cite skit...

ce korang jugak try acu...masuk blog dia...adakah terjadi mcm di atas..atau aku je yg terjadi begitu..

actly ada gak beberapa blog lain yg jadi gitu...

aritu blog SITI yg aku tak leh nak masuk kalo kat rumah...kat opis je boleh...nak letak komen pun time tu tak leh..jenuh ai...ehehehe skrg ok dah kot..

(wah agak lama gak aku bercuti ek....)

12 comments:

mamalieyna said...

ooo dlm blog pun virus leh melekat eh..huhu..

LYaFRINA said...

td try buka.. blh j..
tp xtau ar.. lya xtgu loading smpai hbis trus ttp.. tkutkn dia bg plok vrus bru kat pc lya ni..

Siti said...

hahaha..blog siti pun ada gak problem yer..hehe
siti pun pernah gak masuk blog orang takleh..tak tau nape..tapi lepas tu lama2 leh lak..tak tau la pasai apa.

LYaFRINA said...

ah'a.. ari y sama dgn sha..lya try gk buka blog siti.. mmg xdpt.. byk kali try.. eskkn smpai kt ofis, try bukak.. dh boleh..

Kniedaz said...

dlm blog pun ada virus gak ek? bahaya tu..huhu

LYaFRINA said...

sha, jgn lupa buat TAG tu..
hehehehehe..

Mr Rulez said...

uit..mn ader sebarkan virus..
akak pnye tenet nie..aduyai..yg len slamba jer msuk..akak nie bikin suspen jer..klu virus chenta byklar..hek3..
ap2 pun kena cek balik..thx akak..
paece!!!!

Bro Framestone said...

xpun try masuk pakai browser lain.. cam firefox ke

BroFramestone Blog

E.d.Y said...

ok je bukak guna firefox..

Ena said...

alahai ciannyer..

iz-AnN عبداللطيف said...

huhuhu...sangat seronok...akhirnya haku berjaya belot ini server...ekeke

ardinihumaira said...

ha... virus ke? dni keseraman sekejap

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels