Monday, April 5, 2010

TIBA-TIBA SAYA PERGI KURSUS

hi kawan2 bloggers semua...

saya sekarang menghadiri kursus..tiba2 jerk..entah pesal sy masuk kursus pun sy tak tahu...

ikut hati malas nak masuk...sbb pk muka tgh hodoh skrg ni...(bukan  mmg sejak azali ke hodoh? ahahahah)

muka pedih + merah + hitam sebab main football smlm....dari pagi hingga thari...

smlm kat sini ada perlawanan football rumah2 sukan...

perempuaan main football....lelaki main netball...best ke korang rasa? sgttttt besttt dan seronotttt...sbb tu muka sampai gelap, merah dan pedih2...

ok tata...nanti sy melawat blog korang dan balas komen....

16 comments:

zue @ annaleeya said...

slamat berkursus la... jgn ngantuk2plak mase kursus tuh....

asha main football eh???? tukola plak... lelaki main netball???? hehehe...

Siti said...

waa..asal main fotball tak ajak siti..huhu..
dah lama sungguh siti tak bersukan. huhu..dulu2 mmg aktif ngan netball.

ardinihumaira said...

laaa dah gi kusus ke kak. dni baru dapat hendap2 sni. huhu kelas banyak hari ni. elok2 kak jangan ngorat2.. hiksssss

mamalieyna said...

selamat berkursus! ^_^

Ena said...

Selamat berkursus ye!..

jangan tidur lak nanti.. hehehe

gina marna said...

ecehhh...masuk kursus ekkk...tibe2 lak tuu...ahaks

{ e'mie } said...

ko gi kursus..sama ngan izan ker?..apasal tak invite aku sama..uhukksss..perut dah beso nanti maleh ler aku nak kursus..bestnyer main football..aku pun teringin bila dah slim balik nanti ler...

Epul Azimi said...

gi kursus ape kak?....:)

LYaFRINA said...

sha.. kursus nikah k???
k kusus andaman???
@ kursus memasak???
heheheheheh...
apa2 pon slamat bkursus-kursushan....

**kursus kat aner???

Zazas said...

ciannya cik abang kena tinggal asha pegi kursus..

~aSHa~ said...

k.zue --> kursus sy p tak ngantuk..guna pc....ehehee..nanti sy cite bab pompuan main football lelaki main netball..mmg sengaja tuko2

~aSHa~ said...

siti --> abis gelap sy ni...pedih2 kulit...

~aSHa~ said...

dni --> ada cadangan nak ngorat....tapi sorang pun den tak berkenan...

~aSHa~ said...

mamalieyna --> tq

~aSHa~ said...

ena --> kusus ni tak ngantuk...

~aSHa~ said...

gina --> tiba2 je kan...takde angin takde kabar

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels