Monday, May 3, 2010

Jalan Raya di KB mcm kat KL

wah ayat tak hengat......tapi tul ar wei...meriah tul jalan2 raya di KB ni..mcm duk KL je rasanye...tapi aku mana pernah duk KL ehehehehhe....jem memanjang...jalan penuh sesak.

aku nak gerak balik dah ni kul 4 ptg...uhuhuhuhu org lain ramai yg tinggal lagi..naik bus...aku terpaksa la fly awal....dengan beberapa lagi pegawai....

mlm ni mereka yang tinggal nak pegi WAKAF CHE YEH (eh betul ke ejaan tu)...best bangat katanye...ada jualan LELONG besaran2....kat KL ada ke? takde kan....kat KL ada uptown...so sama2 hebat la KL dan KB...

esok plak mereka nak ke Rantau Panjang plak...wah korang jalan saje..aku jugak melepas...cis...
kalo nak aku pg saje2...sure tak pg2...ermmmm nampaknye dengar cerita org je la....

gambar2 xde lagi....tgu opismate aku transfer dulu....

ok tata ketemu lagi...

8 comments:

BEN ASHAARI said...

mmg suka g KELANTAN ..tak tau kenapa tapi suka ... hahahhaha..

LYaFRINA said...

wowww... memang shopping manjang la.. x pernah smpai lg.. ntah bila nk kesana???

asha..sila ambik:

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2010/05/tag-to-z.html

ardinihumaira said...

betu tu.. wakaf che yeh murah2 barangan kat stu. hehe


kak, ala... tak dapat jumpa. sedeyhnya :'(


dni pon suka duk klatey... kalo dni g new pacific tadi dni tatau nak parking kat mana.. dni memang dasyat punya bawak kete tak gheti cari parking huahaha...

p/s: jalan kat Kb specially kat parkson tu meamng jem. sesak2 la. akak tak masuk kubang kerian lagi.. sana lagi jem dari KB. macam Kubang kerian lak town. tak tahu kenapa. cian orang sakit. sebab depan HUSM jem sangat2

zue @ annaleeya said...

dah lame tak gi kb... tp klu balik mmg gi wakaf che yeh.. mmg giler sopingla klu gi situ...

mamalieyna said...

baru nak tanya psl gambo..hehe..

*dh lama tak g klate (last masa rombongan sekolah rendah dl..huhu..), teringin sangat nak g..!

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

dah lama tak pi kelate

AYU IDRIS said...

Salam semua...yuhu....ni orang KB celup dtg nak komen!hihihih...ayu dok KB dah masuk 9 tahun...mmg tak dinafikan jln kat KB jem,especially kalau hari Khamis ptg n hari2 cuti umum....penuh dgn org tempatan yg balik kg, dan jgk org luar yg dtg berkunjung ke KB...padat giler jalan!tp 1 pengalaman klu drive di KBni, u ols kena berani...lbh brani drpd drive di KL...klu buat2 takut@takut,mmg sahla kena marah!hihihih...ni pengalaman ayu le..sbbtu kalau kat atas jln raya,ayu terpaksa buat2 ganas..tp tak bahayakan keselamatan org lain ye...
bab shopping,selain Wakaf Che Yeh,Rantau Pjg,satu lg tmpt yg tak blh klu tak singgah~Pengkalan Kubor!meriah btol kat situ...sesapa yg nak trn KB len kali,bgtaulah ayu ye!blh gak kita jmpa!

Ena said...

Betul tu asha..

kalo musim perayaan apatah lagi.. jem kalah KL.. sbb org yg dok kat bando2 besor tu kebanykannya org pantai timor kan!.. hikss!!

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels